• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Objeleri Öne veya Arkaya Taşıma

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selam Arkadaşlar,
Örnek dosyamdaki Sayfa1'e bir Frame ekledim. Frame üzerilerine Commandbutton, Combobox,Label gibi objeler ekledim.
Frame'yi bir türlü en arkaya gönderemiyorum. Sebebi nedir?
Yardımcı olabilir misiniz?
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

frame en arkada görünüyor zaten En arka diye kastettiğiniz butonların arkası olmuyormu

ekli resimdekini uygulayın ...

Ekli dosyalar

• resim.jpg
    resim.jpg
    98.4 KB · Görüntüleme: 9

Selam,
dosyayı açarken herhangi bir uyarı mesajı almıyorum. resimdeki hataya "hayır" diyebilmek için herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum.
"Frame" toolbox'ta yoktu. Sonradan ekledim. Peki Framenin yerine ne gibi birşey kullanabilirim. Meselam Userform gibi birşey olabilir mi?
İyi çalışmalar.

Selam,
dosyayı açarken herhangi bir uyarı mesajı almıyorum. resimdeki hataya "hayır" diyebilmek için herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum.
"Frame" toolbox'ta yoktu. Sonradan ekledim. Peki Framenin yerine ne gibi birşey kullanabilirim. Meselam Userform gibi birşey olabilir mi?
İyi çalışmalar.

Çok teşekkürler Security,
Ben de Frame yerine Label kullanmıştım. Ancak, Labele yanlışlıkla tıklayınca, yine objeler kaybolup geri geliyor. Bazen de geri gelmesi çok uzun sürebiliyor. Bu yüzden frameyi tercih etmiştim.
Rica Ederim Ama Framedede sorun olmuyor bizde sizde hata vermesi ilginç...

Selam,
birkaç iş arkadaşıma dosyayı gönderdim. Açtıklarında sizin belirtiğiniz hatayı veriyor.
Objeler görünebiliyor. Hazırlayacağım dosyayı birden fazla farklı bilgisayarda görüleceğinden, frame yerine başka birşey kullanmak istiyorum.
İyi çalışmalar.

Geri