• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

object library invalid..... sorunu

arkadaşlar excelde bir program oluşturuyordum ama aşağıdaki hatayı veriyor users formlar çalışmıyor nasıl düzeltebilirim...
object library invalid or contains references to object definitions that could not be found.

hangisine bakmamız gerekir acaba bir sürü library seçeneği var.işaretlememiz gerekenler hangileri yardımcı olurmusunuz?

merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun çıktı agda kullanılmak üzere bir program yazmaya çalıştım birçok sorunla karşılaştım zamanla internetten yaptığım araştırmalar ile bir çogunu çözdüm şimdiki sorunum bir bilgisayarda programı açmaya çalıştıgım zaman
"object library invalid or contains references to object definitions that could not be found."
hatası veriyor tools-->references--> baktıgım zaman hiçbirinde missing yazmıyor daha önce ref edit control ve m.windows common control 2 6.0 da missing yazıyordu internetten .ocx dosyalarını indirdim ve bu sorunu çözdüm şimdi bu sorunun ne oldugunu anlayamadım bilgisi olan arkdaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum
yeni bi başlık altında açmadım umarım yardımcı olan arkadaşlar çıkar çünkü cevap verilmemiş bu başlıga:(

Arkadaşlar merhaba şu an ilk mesajdaki hatayı bende almaya başladım.

Compile error:
object library invalid or contains references to object definitions that could not be found.

2 yıl önce aynı hatayı missing olayı ile çözmüştük fakat şu an tools-->references--> baktıgım zaman hiçbirinde missing yazmıyor. sorunla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olurmusunuz lütfen.

Böyle bir soruya cevap verebilmek için pc'nizdeki references listesinin bir resmini ekleyin.
Veya bu hataya sebep olan bir çalışma ekleyin.

ilginiz için teşekkürler resmi ekledim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.jpg
    Ekran Alıntısı.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 16
Eklemiş olduğunuz referanslarda normalde bir problem görünmüyor ama bende ekli olanlardan farkı, sizdeki son 4 tane işaretli olan bende yok. (Excel 2003)

Son düzenleme:
son 4 tane işaretli olarları bende kaldırdım fakat hala aynı sorun devam ediyor :(

Geri