• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Numara arttır ve değiştir-sil komutları

Excel Vers. ve Dili
visualbasic
UserForm da değiştir-sil komutları YARDIM

:yardim: Birde UserFormda değiştir ve sil butonlarının olması.Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Sayın Arkadaşlar ve Hocalarım bana yardımcı olabilirmisiniz.İişin içinden çıkamadım

dosyayı yeniledim dtpicker hata veriyordu

Arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.

Azda olsa yardım edecek yada fikir , yol gösterecek kimse yok mu

Arkadaşlar 1 haftadır birçok kod denedim.Formdaki birçok örneğide inceledim.Ama sorunu çözemedim.Eğer olmayacak birşeyse söyleyin en azından.... :yardim: :yardim: :???: :yardim:

No'nun görünmesi ve her kayıtta +1 artması için; userform_initialize kodunuzu aşağıdaki ile değiştirin.

Kod:
Private Sub UserForm_Initialize()
   Set sha = Sheets("Alakart")
   sona = sha.Cells(65536, 2).End(xlUp).Row
   TextBox46.Text = Application.WorksheetFunction.Max(sha.Range("B2:B" & sona)) + 1
Set sha=Nothing
Sheets("veri").Select
TextBox17 = [B2]
TextBox18 = [B3]
TextBox19 = [B4]
TextBox20 = [B5]
TextBox21 = [B6]
TextBox22 = [B7]
TextBox23 = [B8]
TextBox24 = [B9]
TextBox25 = [B10]
TextBox26 = [B11]
TextBox27 = [B12]
TextBox28 = [B13]
TextBox29 = [B14]
cmd_listele_Click
End Sub

Değiştir ve sil işlemleri için bir liste tasarlamak gerekli... Siz bu listeden elemanı seçeceksiniz ve uygun işlem gerçekleştirilecek. Bu liste neleri ihtiva etmeli size ?

Sayın fpc teşekkür ederim

İlgilendiğiniz ve yardım da bulunduğunuz için teşekkür ederim.Değiştir ve sil komutunda ise söylediğiniz liste ALAKART SAYFASINDAKİ A ile r sütunundaki bilgiler. (TextBox46,TextBox1,TextBox2, diye giden Kaydet komutundaki liste)

Değiştir ve sil komutları yardım

Birçok farklı liste ve kod denedim ama hep hata veriyor.Lütfen yardım.:yardim: :???: :yardim:

Yardim Edebİlecek Kİmse Yok Mu?

YARDIM EDEBİLECEK KİMSE YOK MU?:yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :eek: :???: :yardim: :yardim: :yardim:

Geri