Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öğretmen nöbet programı hazırlamak istiyorum. forumu arattırdım ama bana uyanını bulamadım. ekte örnek dosya ve açıklama mevcuttur. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Sayın uydu1;
rica etsem ekte gönderdiğiniz tabloyu gerçek verilerle doldurup tekrar ekleyebilir misiniz,yani öğretmenlerin hangi günler kaç saat dersi oldugunu yazarsanız daha rahat yardımcı olunabilir.
sayın ffesto;
dosyayı yükledim ancak şöyle bir durum var öğretmenlerin bazıları sabahçı bazıları öğlenci dosyada da bu şekilde gösterildi. yardımcı olursanız sevinirim
elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım,gün dağıtımında biraz müdahaleniz gerekebilir nitekim tam otomatik olmadı,ekteki dosyada ayrıntılı açıklama mevcut,umarım bir miktar faydam olmuştur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.