• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nöbet listesine göre puantaj yapmak

Excel Vers. ve Dili
Makro-VBA
Arkadaşlar merhabalar, yaptığım nöbet listesine göre puantajı otomatik olarak doldurmak mümkünmü? yardımcı olabilirmisiniz ne istediğim eklediğim excel dosyası içinde yazılı durumda

Ekli dosyalar

Sayın Wexulans;
Kişiye nöbetler B ve C Sütunuda yazılır ise 24 D ve E sütunuda yazılır ise 8 mi yazılaçak açıklar mısınız?

B,C ve D sütununa yazılırsa 24
E sütununa yazılırsa 8 yazıcak

Sayın Wexulans;
Dosyanız ekte:Formül dizi formülü formülün çalışması için ctrl+shif+enterle formülden çıkılmalı.Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim sayın çıtır,
Biraz acemiyimde ctrl+shift+enter la çıkma işlemi nedir;?
yaptığınız sağlıklı çalışmayacak mı :/

Çok teşekkür ederim sayın çıtır,
Biraz acemiyimde ctrl+shift+enter la çıkma işlemi nedir;?
yaptığınız sağlıklı çalışmayacak mı :/

Rica ederim Sayın Wexulans ;
Hazırladım sayfada bir işlem yapmaz ,Sadeçe nöbet sayfasında nöbetleri yazar iseniz çalışır.
Puantaj sayfasında formülü bozar iseniz veya kendiniz formülü oluşturmak ister iseniz diye açıklama yapmıştım.
Dizi formülleri.Formül yazdıktan sonra ctrl ve shift tuşlarına basılı iken enter tuşlanarak oluşturulur. Formülün başında { işareti ve sonuda } işareti kendiliğinden oluşur.
Formülü bozar veya başka yere kopyalar iseniz formül çuğuna tıklayıp ctrl ve shift tuşuna basılı iken enter tuşlayınız. Ek bilgi linkte var.Hazırladığım dosyaya nöbet yazarak denerseniz çalıştığını göreçeksiniz.

http://www.excelgurusu.com/dizi-array-formulleri/

Tamamdır anladım.Süpersiniz elinize kolunuza sağlık , çok teşekkür ediyorum. Vallaha çok büyük dertden kurtardınız beni hakkınızı helal edin.

Tamamdır anladım.Süpersiniz elinize kolunuza sağlık , çok teşekkür ediyorum. Vallaha çok büyük dertden kurtardınız beni hakkınızı helal edin.
Sayın Wexulans;
Hakkım var ise helal olsun.Bilgilerimizi paylaşmak ve birbirimize yardımçı olmak görevimiz.Bilgiler mezara mı getirileçek paylaşılarak gelişeçek.Ben de bu sitedeki ustalardan çok şey öğrendim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.İyi geçeler.

Geri