• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nöbet çizelgesi yardım

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2007
Işyerinde 3 vardiya çalışıyoruz. Örneğin haziran ayı çizelgesinde 1 den 30 a kadar tarih günler o gün kim hangi vardiyada çalışmış yazıyor. Bu tabloyu temmuz ayina çalışma sistemi aynı kalacak şekilde otomatik nasıl aktarırım?

Galiba bir çok kilit bilgi eksik ...

Işyerinde 3 vardiya çalışıyoruz.
Kaç kişi çalışılıyor ?

Örneğin haziran ayı çizelgesinde 1 den 30 a kadar tarih günler o gün kim hangi vardiyada çalışmış yazıyor.
Cumartesi pazar ya da tatil günlerinde yine 3 vardiya çalışılıyor mu? Bir çalışanın izin düzeni nasıl ?

Bu tabloyu temmuz ayina çalışma sistemi aynı kalacak şekilde otomatik nasıl aktarırım?

Bir örnek tablo hazırlayarak www.dosya.tc sitesine yukleyip üstte gorunen linki burada paylaşırsanız ve burada da daha fazla bilgi vererek nasıl bir düzende tablo istediğinizi izah ederseniz daha fazla yardımcı olunabilir.

Verdiğiniz linke xls. uzantılı dosyayı yüklemeyi denedim fakat hata veriyor. Çalışma sistemi biraz karışık tablodan anlaşılabilir aslında. Mail adresini paylasabilcek var mi ordan izah etsem

Verdiğiniz linke xls. uzantılı dosyayı yüklemeyi denedim fakat hata veriyor.

Açık dosya boyutu yüksek gelebilir . Dosya kapalı iken üzerine tek tık yapıp sağ click yapın , zip ya da rar olarak hangisi bilgisayarınızda varsa dosyayı sıkıştırın. Zip dosya halinde yine deneyin ve gelen 2 linkten usttekini burada paylaşmayı deneyin .

32 kişi 3 vardiya haftada 1 gün izin 10 nöbet yeri?

bu konuda işin içinden çıkamyorum arkadaşlar altın üyeler please...

Winrara ekleyip dosyayı yükleyebilirsin.

Geri