• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Networkteki serverde İzinli kişilerin listesini almak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orion1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba arkadaşlar.
Networkte servredeki pcye İzinli kişi olarak girmek istiyorum.
Ama nasıl girebilirim.
Serverdeki izinli kişi listesini bulmammı lazım .Eğer öyleyse nasıl bulurum?
teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.
Networkte servredeki pcye İzinli kişi olarak girmek istiyorum.
Ama nasıl girebilirim.
Serverdeki izinli kişi listesini bulmammı lazım .Eğer öyleyse nasıl bulurum?
teşekkür ederim.

sn: evren bey servera girmek isteyişiniz hack ile ilgili deildir umarım. yapmak istediğiniz nedir internetinizi mi kısıtladılar. eger oyleyse basit açılır.
client bazlı interneti kapatmışsa.. gpedit.msc den halledebilirsin.

Domain ortamında user şifreleriyle çalışan bir sistemin admin şifresini kıramazsın.
Local'e administrator olarak login olursun, belki bağlanabilirsin.
İnterneti server üzerinden dağıtıp network takibi yapıyorlarsa geçmiş olsun hiçbirşekilde bağlanamazsın.
Local administrator şifresini ERD Commander ile değiştirebilirsin.
Fakat çok umutlanma domain ortamına neden login olmadığını sorduklarında çoktan yakalanmış olacaksın. :)
bu arada
ERD commander ile
Mesela internet’e bağlanabilir, windows içerisinde erişemediğiniz dosyalara ulaşabilir, silemediklerini silebilirsiniz. Çökmüş windows’u erd comamander ile kurtarabilirsiniz. Unuttuğunuz kullanıcı şifrelerini resetleyebilirsiniz. umarım yardımcı olur.

Son düzenleme:
bu bilgiyi paylaşmak umarım forumda yasak değildir. yasak ise lütfen yöneticilerimiz tarafından kaldırılsın. uzmanımız konuyu açtıgı için mahsuru yok diye düşünüp açtım. tşk.

hotspotshield adinda kucuk bir proxy, dns, IP yasaklamalarini yok eden bir program biliyorum her turlu yasagi net ortaminda yok ediyor, hersey icin denemenizi oneriyorum..

Arkadaşlar ben hack olayı için girmeyceğim.
Hemde internet ortamınada girmeyeceğim.
Kendi içinde bir pcye (servere) bağlı sisteme girmek istiyorum.
Onuda şunu için istiyorum.Bir program yapıcam.DB'yi oraya atıcam.Yapıcağım programla o db ye erişip,bağlanıp veri girecem,güncelleyecem,silecem,okuyacam.Ado ile.Veya adonet ile
Aba daha önce hep local konusunda çalıştığımda bu konuyu bilmiyorum.O yüzden araştırıyorum.
Yani sistem internette değil ofis içinde 7-8 bilgisayar bir server (pc'y Bağlı) yani bir tür internet cafedeki gibi.
DB içinde mdb dosyasını kullanacağım.
Bunun için bu konuyu araştırıyorum.Belkide konuyu bilmediğim için soruyuda yanlış sormuş olabilirm.
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben hack olayı için girmeyceğim.
Hemde internet ortamınada girmeyeceğim.
Kendi içinde bir pcye (servere) bağlı sisteme girmek istiyorum.
Onuda şunu için istiyorum.Bir program yapıcam.DB'yi oraya atıcam.Yapıcağım programla o db ye erişip,bağlanıp veri girecem,güncelleyecem,silecem,okuyacam.Ado ile.Veya adonet ile
Aba daha önce hep local konusunda çalıştığımda bu konuyu bilmiyorum.O yüzden araştırıyorum.
Yani sistem internette değil ofis içinde 7-8 bilgisayar bir server (pc'y Bağlı) yani bir tür internet cafedeki gibi.
DB içinde mdb dosyasını kullanacağım.
Bunun için bu konuyu araştırıyorum.Belkide konuyu bilmediğim için soruyuda yanlış sormuş olabilirm.
Teşekkür ederim.

evren bey 7-8 pc için ise bu pclere verilen yetkiler önemli değil sonuçta her pc için paylasılan ortak bir klasor var o klasörü kullanıp herkez parogramınızı kullanabilir.programınızda kullanıcılara yetki belirleyip admin user şeklinde programınızla ilgili değişiklik ( kayıt Düzenleme vs ) yapma yetkisi verebilirsiniz.diye düşünüyorum tabi siz genede araştırmaya devam edin derim benden çok daha biligili arkadaşarımız vardır. yardımcı olacaklardır.

Sayın security teşekkür ederim.

Geri