• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

nesnenin konumlandırıldığı yerde olmaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan öğrtm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
mrb
çalışmamda bir adet multipage nesnesi ve page lerin birinde de listview var.listview in olduğu page yi kliklediğimde lw nin yeri değişmiş oluyor ve diğer nesnelerin üzerine konumlanıyor.başka bir page ye tıklayıp tekrar döndüğümde düzelmiş oluyor.acaba problem ne olabilir.

mrb
çalışmamda bir adet multipage nesnesi ve page lerin birinde de listview var.listview in olduğu page yi kliklediğimde lw nin yeri değişmiş oluyor ve diğer nesnelerin üzerine konumlanıyor.başka bir page ye tıklayıp tekrar döndüğümde düzelmiş oluyor.acaba problem ne olabilir.
Listviewleri frame içine koyunuz.:cool:

evrenbey lw frame içerisinde top ve left ayarlarınada baktım fakat bir hata göremedim

evrenbey lw frame içerisinde top ve left ayarlarınada baktım fakat bir hata göremedim
frame içersinde ise oynamaması lazım.oynasa bile frameden dışarı taşamaz.framenin boyutunuda litvewin boyutuna yakın olacak şekilde ayarlayın.:cool:

evren bey teşekkür ederim frame içerisinde derken diğer nesnelerle beraberdi.galiba framenin içerisine bir frame daha yaparsam düzelecek.

yardımlarınız için teşekkür ederim.iyi akşamlar

evren bey teşekkür ederim frame içerisinde derken diğer nesnelerle beraberdi.galiba framenin içerisine bir frame daha yaparsam düzelecek.

yardımlarınız için teşekkür ederim.iyi akşamlar
Evet sırf lw için bir frame kullanın.
İyi çalışmalr.:cool:

Geri