• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nesnelerin üzerine gelindiğinde açıklama

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Herkese Merhaba!!! Değerli arkadaşlar öğretici olacağını ve bir çok kişinin faydalanacağını düşündüğüm; ekteki dosyada izahat yapmaya çalıştığım husus; sayfada yada userform üzerinde bulunan nesnelerin (buton,combobox, listbox,vs...)fare ile üzerine gelindiğinde kısa açıklamalar görünmesi "kaydet,liste, adres, vs..." ve fareyi çektiğimizde ise açıklamanın kaybolması. ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler!!!

Ekli dosyalar

Değerli Arkadaşlar!!! userform üzerindeki nesnelerde dediğim olayı buldum.controltiptext özelliğinde imiş.sayfa üzerindeki nesneler için değerli cevaplarınızı beklemekteyim. SAYGILAR!!!

Değerli Arkadaşlar!!! userform üzerindeki nesnelerde dediğim olayı buldum.controltiptext özelliğinde imiş.sayfa üzerindeki nesneler için değerli cevaplarınızı beklemekteyim. SAYGILAR!!!

.

Bildiğim kadarı ile (Excel 2003'e kadar) sayfa üzerinde öyle bir özellik yok. Ancak, Excel 2007 veya Excel 2010 için var mı? Bilmiyorum.

.

Sayın Yurttaş!!! sayfa özelliklerinde bulamadım,sanırım yok; ama kodla yazılabilirmi?...konuya olacak ilgi yoğunluğuna bağlı diye düşünüyorum. SAYGILAR!!

Geri