• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Nesine Sportoto Kupon Seçtirme, Checked = TRUE kontrolü

Bir önceki sayfada Halit hocanın verdiği kod çalışıyor. Peki ekteki dosyayı yani 1 x 2 olarak yazılmış halini düzenleme şansımız olur mu? Yani 1 ise 1 nolu kutucu X ise 2 2 ise 2 nolu kutucuk işaretlenecek. Bir de bunda internet explorer üzerinden giriş yaıyor. Onda chrome üzerinden giriş yapacak. BU şekilde düzenlenebilir mi?

Ekli dosyalar

şöyle birşey oluyor nedendir235631

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    195.3 KB · Görüntüleme: 0
Selamlar. Ben formüllerinizi deniyorum ama sıralı atamadım. Acaba çalışan formülünüzü paylaşmanız mümkün mü yada bana yardımcı olurmusunuz

Selamlar. Bu formülde 4 kupon oynatıyor sorunsuz olarak. Bunu çoklu hale nasıl getirebiliriz? Örneğin 200 kolon oynayacak?

Web sitesi üyelik istiyor ve sadece 4 kupon oynatıyor kolon sayısı 200 çıkıyormu ben göremiyorum.

Web sitesi üyelik istiyor ve sadece 4 kupon oynatıyor kolon sayısı 200 çıkıyormu ben göremiyorum.
Söyle. Siteye üye girişi yapılmış olacak zaten. O dört kolunu işaretleyip alttan kaydede basıp diğer kolonlara devam edecek. Kaç tane varsa o kadar işaretleyecek. 4 kaydet diğer 4

Benim üyeliğim yok üye olmak için T.C.Kimlik Numarası istiyor onu için üye olmam.

Topic is Current. Friends, Checkbox control is required to make Sportoto Selection in Nesine, but can a dear servant of Allah take his hand?
vidmate mobdro apk

Son düzenleme:
Merhaba, nesine.com artık İnternet Explorer ile çalışmıyor sanırım işaretleme yapsanız bile aşağıda ki tutar hep 0 kalıyor, selenium kullanmak isterseniz bende bu sistemin maçlar kısmı hariç A~Z ye olan kolona kadar oyatılmasıyla ilgili yapılmış dosyası var kendim yapmıştım, kolon eklemekte sınır yok dosya üzerinde de butona basınca hangi kolonun oynanacağına dair kolon aralığı da soruyor oynanan hücrelere de dolgu ekliyor, sistem Chrome tarayıcısına entegre edilmiştir.

Merhaba, nesine.com artık İnternet Explorer ile çalışmıyor sanırım işaretleme yapsanız bile aşağıda ki tutar hep 0 kalıyor, selenium kullanmak isterseniz bende bu sistemin maçlar kısmı hariç A~Z ye olan kolona kadar oyatılmasıyla ilgili yapılmış dosyası var kendim yapmıştım, kolon eklemekte sınır yok dosya üzerinde de butona basınca hangi kolonun oynanacağına dair kolon aralığı da soruyor oynanan hücrelere de dolgu ekliyor, sistem Chrome tarayıcısına entegre edilmiştir.
eğer sistem aktif çalışıyorsa ilgilenirim ben.

Geri