• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

neden run time error alıyorum

Call Alfabetik makro kodunda sıkıntı olabilir aşağıdaki kod ile değiştirip deneyiniz.

kod:

Kod:
Sub Alfabetik()

sat = ActiveWorkbook.Sheets("KOD").Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
ActiveWorkbook.Sheets("KOD").Range("A2:F" & sat).Sort Key1:=ActiveWorkbook.Sheets("KOD").Range("A2"), Order1:=xlAscending, Header:=xlGuess, _
OrderCustom:=1, MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom, _
DataOption1:=xlSortNormal
End Sub

hocam elleriniz dert görmesin....

ben win 10 kullanıyom exel 2007 ilgisi varmı bilmiyom....

şimdilik yapmadı deniyom

hocam, useformda en buyuk pencere hep en başta duruyo , en son yapılan kaydı gösterir yani son girilen satırda olCAk şekilde nasıl ayarlarım
okul adına teşekkür ederim (açılışta ki useform ılk satırda deyilde son satırda dursun o pencere)

2- Hocam vaktinizi alıyom ama, çekim kayit ekranı nerde bulamadım.....Çekim kayıt düğmesi uaform2 yi çağırıyo...oda silme ekranı ( uaform2 ye baktım, isim silme ekranı)

Son düzenleme:
Bu hatayı alış sebebim, win 10 kullanmammı,, tekrar win7 ye dönmem gerekirmi ?

2 - Programı düzellememiz mümkünmü, çekim ekranı nerde bulamıyorum, useform1 de yok nerde gizli bu

3 - Çekim ekranında aynı anda hem çift hem tek çekim yazamıyom, çift yazoyom. kaydedip tekrar aynı ismi çağırıp çift çekimi yazıyom...gerekirse aynı ekranda hem çift sayfa sayısı hemde tek sayfa sayısını girebilir hala getirebilirmiyiz

4 - Çekim ekranından çıkınca ana pencereye dönünüyoya. Data sayfasını gösterir halde olmalı ( ilk açılışta gösteriyo ama kayıt ekranından çıkıp gelince sadece tarih ve çekim stununu veriyo isim yok neden) Yani kayıt ekranından çıkış verincede ana pencereye dönüyoya son satırı gösterir şekilde data sayfasının tüm stununu vermeli ( sadece tarih çekim görünüyo )

Okul adına TEşekkür

tekrar win7 yi yükledim ...şimdilik hata almadım....
diğer 2 , 3 , 4 maddeleri halledebilirmiyiz....
çok teşekkür

Geri