• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Neden acaba ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 ingilizce
İyi günler ;
Ben bir konuda bilgi almak istiyorum. Bu sitenin organizasyonuna , yönetimine müdahele edecek değilim . Ancak ben bir konuda yardım istedim ama henüz cevap yazılmadı . Yardım edilecek diye bir kural ve mecburiyet tabiki olamaz ve ben isteyemem ama hiç olmazsa sayın yöneticilerde dahil bir iki satırla kusura bakmayın veya şöyle şöyle olacak diye cevap yazılabilir sanırım bende sonuç alamayacağım konu için boşu boşuna beklentiye girmem değilmi , özür dilerim ama bu satırları yazamadan edemedim.
Saygılar.

Merhaba,

Sanırım http://www.excel.web.tr/f14/maliyet-tablosunu-duzenleme-t120313.html linkindeki konudan sözediyorsunuz.

Keşke konuyu ilgli linkte dile getirseydiniz.

Konuyu siz biliyorsunuz ama herkes bilemeyebilir. Anlamayan insan da doğal olarak yardımcı olamaz.

Yanıt alamıyorsanız soru ya anlalışmamış ya da yanıtı çok uzun bir konu olabilir.

Sn Nejdet ;
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi ben yanlış yapmış olabilirim. Ancak bu başlıktaki yazıları hiçbilmeyeninden çok iyi bilenine kadar herkes bakıyordur diye düşünüyorum. Eğer yanlış yerde açtımı bilseydim açmazdım veya siz ilgili yere taşıyabilirdiniz diye düşünüyorum. Ozaman size sorayım bu konuyu nerede açayım ? Cevap alabileceğim yer olursa memnun olurum .
Saygılarımla

Geri