• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

navigator yardım?

Merhaba

Navigatör ile hangi programdan veri alıyorsunuz bende bu formül çalışmıyor. yada hatalı değer getiriyor. Navigatör ile dahadetaylı bilgi varmı sizde internettekilerin tamamını inceledim nerdeyse ama bu vadesi gelmeyen çek senetler için bir yol bulamadım.

Cldue işlevini kullanın

Selamlar

Merhaba

Cldue işlevini kullanın

Malesef bu kodda işime yaramıyor hocam, O kodlardan biri mutlaka işime yarıyordur ama bir türlü bulamıyorum. CLCNUM fonksiyonunda çek senet kartları ile ilgili veri geliyor ama nedense hatalı geliyor hata nerde onu bulamıyorum bir türlü.

Selam herkese.. CLDUE formülünü kullanmam gerekiyor, UNITY programından Navi vasıtasıyla vadesi gelen firmalara ödeyeceğim tutarları görmek istiyorum.. ancak ne yaptıysam CLDUE formülünü kullanamadım.. bu formülü kullanan, yada nasıl kullanıldığını bilen varsa paylaşabilir mi? şimdiden teşekkür ederim çok..

Merhaba

Filtre kısmını kullandınızmı.

Birde Para birimi ve tarih seçimine dikkat edin.

ekteki resimler açıklayıcı olacaktır.

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    92.6 KB · Görüntüleme: 30
  • adsız2.JPG
    adsız2.JPG
    85.9 KB · Görüntüleme: 11
CSCALC ı tek bir cari için de nasıl kullanacağımın şekli varmı sizde örnek yollarmısınız bana cari bazında gerekiyor.

Merhaba,
Ekte size bir örnek hazırladım.Formül "gold" ile ilgili.Formül "CSCALC2" ile yapılmıştır.Tigerde sanırım "CSCALC" oldu.Bu formül sonucunda müşterinin "TL" çek riskini göreceksiniz.

Ekli dosyalar

Geri