• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Müşteri Takip Örneği Eksik Makrolar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Excell 2007 - Türkçe
Değerli Üstadlarım,

Elimde bulunan bir müşteri takip uygulamasını,tamamen kendi ihtiyaçlarıma göre sizlerden edindiğim ve aldığım bilgiler doğrultusunda değiştirerek uyarladım,lakin VBA ve macrolar konusunda acemi oldugum için tam anlamıyla istediğime ulaşamadım :bad:
Sizlerden ricam ekte sundugum dosya hakkında yardımınız ve bana bu konuda esirgemeyeceğiniz yardımlarınızdır...

Siz üstadlarımdan yardım talabim;

*Program açılışta USERFORM olarak tam sayfa açılması ve isim şifre istemesi.
*Program içerisinde Kayıt No su ile kayıt çağırmak.
*Combobox ve TextBox larda seçim yaparken baş harfler ve devam eden hafleri girmeye başladığımızda kayıtlı olan kayıtların otomatik doldurulması.
*Tarih TextBox una takvim getirebilmek ve oradan tarih seçebilmek.
*Raporlamada tarih aralıklarınıda gösterebilmek.
*Servis Formu oluşturma butonu eklemek ve bu butona tıklanma ile birlikte,form içerisinde Kayıt No-Firma Bilgileri-İlgili Kişi-Kayıt tarihi-Adres Bilgisi-Telefon Bilgisi-Servis sonucu-Sipariş edilen Yedek parça-Kullanılan Malzemeler gibi bilgiler olması ve bu formu yazdırabilme özelliği.

Çok şey istedim biliyorum ama sizlere rica ediyorum,lütfen yardımcı olursanız çok sevineceğim..
Sygılarımla.....

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
:yardim:

Eminimki bana yardım edilecektir...
Saygılarımla.

:yardim::yardim::yardim::yardim::yardim::yardim::yardim::yardim::yardim:

Lütfen...

muhakkak yardım edilecektir ama soruları listelemek yerine tek tek forumda aratsanız ve çözüme ulaşamadığınız yerleri tek tek ayrı başlıklar altında sorsaydınız daha çabuk yardım alırdınız. şu anki sorularınız tamamen bir program talebi.

muhakkak yardım edilecektir ama soruları listelemek yerine tek tek forumda aratsanız ve çözüme ulaşamadığınız yerleri tek tek ayrı başlıklar altında sorsaydınız daha çabuk yardım alırdınız. şu anki sorularınız tamamen bir program talebi.

Söyleminizde haklısınız,lakin ben günlerdir formda araştırıp bir şeyler yapmaya çalıştım ve yapabildiklerimi yaparak bu örneği bu şekilde değiştirdim.Sıraladığım sorunlar başaramadıklarım oldugu için yardım talep ettim..
İlginiz alakanız için teşekkür ederim..
Saygılarımla...

Lütfen ,yardımlarınızı bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri