Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunlar :
1-Userform üzerindeki kutu isimleri , bulunan tek sayfadaki başlıklarla aynı değil, dolayısı ile database diye bir sayfa ekleyerek üserform üzerindeki isimleri sütun başlığı olarak atadım . Userformda bir veri oluşturulup kaydet dediğinizde bu sayfaya altalta atması için bunu yaptım
2-Banka ve ödeme tipleri için veriler adlı bir sayfa ekleyip bir sütuna banka adları ( değiştirirsiniz ) başka bir sütuna da ödeme tipleri ( değiştirirsiniz) listeledim ki , userform üzerindeki comboboxlar buradan listeleri alıp görüntüye soksun , siz de seçim yapın.
3-Dosyanızda değişiklik yapmaya ve userformu çalıştırıp birşeyler yazmaya çalıştığımda " write protection error 70 " çıkıyor. Yani dosya özelleştirilmiş ve yazıma karşı kilitlenmiş. Sizin ,dosyaya yazma yasağını kaldırıp kullanılır hale getirmeniz gerek.
İhtimalen dosyanızı indirip uğraşan arkadaşlar, denemeye kalktıklarında karşılarına bu engelleme çıkıyor ve bir kenara bırakıyorlar, ben de bu yüzden pek birşey geliştiremedim
Yukarıdaki anlattıklarıma ait dosya ekte , siz o engellemeyi kaldırdıktan sonra devam edilebilir.
Tşk ederim ama hazırladığınız dosya açılmıyor benim yolladığım dosya haricinde aynı işlem tablosu olarak bir dosya hazırlayabilirmisiniz yani benim hazırladığım dosya olmasa da olur .
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.