• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

müşteri cari hesap ve maliyet

Cevap

Kullandığım exel dosyasının adı aylık hesaplar, her ay için ayrı sayfa var bılıyorsunuz ay ay ayırdım

Daha öncede belitmiştim.

Kod:
=KÖPRÜ("[[COLOR=red]AYLIK HESAPLAR-2009[/COLOR].xls]'"&METNEÇEVİR("1."&SATIR(A1)&".2009";"aaaa")&"'!A1 ";METNEÇEVİR("1."&SATIR(A1)&".2009";"aaaa"))

Kırmızı bölgeye excel dosyanızın adını yazmanız gerekir. Eklediğiniz dosyada sorunsuz çalışıyor.

Çalışma sayfa adıyla uğraşmak istemezseniz bunuda otomatik yaptırabiliriz fakat formül uzar. Aşağıdaki formül. Tercih sizin dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Kod:
=KÖPRÜ(PARÇAAL(HÜCRE("DosyaAdı";A1);BUL("[";HÜCRE("DosyaAdı";A1));BUL("]";HÜCRE("DosyaAdı";A1))-BUL("[";HÜCRE("DosyaAdı";A1))+1)&"'"&METNEÇEVİR("1."&SATIR(A1)&".2009";"aaaa")&"'!A1 ";METNEÇEVİR("1."&SATIR(A1)&".2009";"aaaa"))

.

Son düzenleme:
köprüleme cvp

ömer bey merhaba özür dilerim ama köprülemedekı ıkı formulde bende calışmıyor klasık bır hata verıyor ve nerde olduğunu bulamadım; hata derken tırnak işaretimi eksık kullanıyorum acaba basta

ömer bey teşekkür ederım ben çok uğrasmıstım bende nedense olmamıstı; ben sıze bır sey daha sorabılırmıyım sız müşteri cari hesaplar diye bana bır dosya formulle duzenleyıp atmıstınız; yenı yıl ıcın ben bır tane hazırlamaya calışıyorum ama kopyalamayla yapamıyorum; isim yazınca otomatık kendısı o sayfayı acıyordu; yenı bır exel sayfasında düzenlemeye calışıyorumda yardımcı olursanız sevınırım tşk ederım

Bahsettiğiniz çalışmayı açın, Araçlar / Makro / Visual Basic Düzenyecisi ( Kısalyol tuşu Alt F11 dir ) ne girin. Buradan ThisWorkbook sayfasındaki kodları kopyalayıp aynı şekilde yeni dosyanızda bu bölüme yapıştırın. Dosyanıza uyarlayamazsanız örnek bir tablo ekleyerek açıklayınız.

Cevap

merhaba ömer bey dediğiniz gibi uğraştım ama sanırım yapamadım; dosyayı sıze ekte gönderiyorum bana adımları yazarsanız memnun olurum; bu dosyayı 2010 yılı müşteriler için yenı duzenlıyordum, teşekkür ederim koay gelsın

Merhabalar
Kod ile oluşturduğum yeni sayfaya LİSTE sayfasından köprü atamak istiyorum . Örneklerinizi inceledim . Ancak kendi dosyama bir türlü uygulayamadım.
Ben KAYDET Butonuna bastığımda LISTE sayfasına boş satıra kayıt yapıp KISA AD sütunundaki hücredeki isimle FORM sayfasını kopyalayıp yeni bir sayfa açıyorum, UserFormdaki bilgileri bu Yeni açılan sayfaya da kaydettikten sonra LİSTE sayfasında Yeni sayfanı ismini taşıyan hücreyi seçiyorum.
Bu aşamadan sonra seçilen bu hücreden kendine ait sayfanın A1 hücresine UserFormdan kod ile köprü atamak istiyorum ve burada yardımlarınızı bekliyorum.(Zaten buraya kadar da formdaki örneklerden geldim). Dosya ektedir. Şimdiden herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

Omer bey bir sorum olacakti c3 hucresinde yazan sayi kadar sirali olarak ornek1 ve ornek2 sayfasi nasil olusturabilirim tesekkurler

c3 hucresinde yazan sayi kadar sirali olarak ornek1 ve ornek2 sayfasi olustur dedikten sonra a1 ve b1 verilerini sirasiyla ornek1 sayfasindaki a1 ve b1 hucresine a2ve b2 verilerini ornek2 deki a2 ve b2 hucrelerine nasil kopyalatabilirim tesekkur ederim

Geri