• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

MultiPage ilk sayfa ile açılsın

Excel Vers. ve Dili
Office 365 İngilizce 64 Bit
Bir form üzerinde 4 sayfalı MultiPage kullandım. Bu sayfalarda işlemler yapıyorum. Formu daha sonra açtığımda son açtığım Multipage sayfasıyla açılıyor. Oysa ben formu her çalıştırdığımda Muttipage 1. sayfasıyla açılmasını istiyorum. Nasıl bir kod yazmam gerekiyor.

:cool:
Kod:
Multipage1.value=0

Onu ben bilemem.Siz bileceksiniz.Çünkü nerede kullanacağınızı siz biliyorsunuz.Ben kodu verdim.Siz nerede lazımsa orada kullanın.:cool:

Formun Initialize olayında kullanın.:cool:

Tamam şimdi oldu. Çok teşekkürler. Bir soru daha sorsam, tıkladığım Multipage sayfalarının isimlerinin kırmızı renkte ve bold olmasını nasıl sağlarım ?

Tamam şimdi oldu. Çok teşekkürler. Bir soru daha sorsam, tıkladığım Multipage sayfalarının isimlerinin kırmızı renkte ve bold olmasını nasıl sağlarım ?
Kod:
MultiPage1.Font.Bold = True
MultiPage1.ForeColor = RGB(225, 0, 0)

Evren vakit ayırdığın için çok teşekkürler. verdiğin kodlar ile tüm sayfa isimlerini istediğim gibi yaptım. Sanki biraz abartıyorum ama, sadece tıkladığım sayfanın isminin renk değiştirmesi mümkün olabilir mi ?

Evren vakit ayırdığın için çok teşekkürler. verdiğin kodlar ile tüm sayfa isimlerini istediğim gibi yaptım. Sanki biraz abartıyorum ama, sadece tıkladığım sayfanın isminin renk değiştirmesi mümkün olabilir mi ?
Olamaz.:cool:

Ok. Yardımların için çok teşekkürler.

Geri