• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

mükerrer veriyi bul ve işaretle komutu hk.

Excel Vers. ve Dili
2007 enterprise
merhaba. şirketimde ekteki gibi ancak daha detaylı bir liste kullanıyorum. A sütununda sabit ve sürekli eklenen veriler mevcut(sadece benim bölgeme ait). E sütununda ise muhasebeden tarafıma iletilen haftalık genel ödeme listesi gelmekte (tüm bölgeler dahil). muhasebeden gelen genel ödeme listesinden bana ait numaraları tek tek kontrol etmem imkansız. bunun için genel ödeme listesindeki veriler ile benim sabit verilerimi otomatik karşılaştırıp işaretleme yapılması çok pratik olacaktır. bu işaretleme renklendirme gibi olabilir. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? saygılar.

Ekli dosyalar

merhaba. şirketimde ekteki gibi ancak daha detaylı bir liste kullanıyorum. A sütununda sabit ve sürekli eklenen veriler mevcut(sadece benim bölgeme ait). E sütununda ise muhasebeden tarafıma iletilen haftalık genel ödeme listesi gelmekte (tüm bölgeler dahil). muhasebeden gelen genel ödeme listesinden bana ait numaraları tek tek kontrol etmem imkansız. bunun için genel ödeme listesindeki veriler ile benim sabit verilerimi otomatik karşılaştırıp işaretleme yapılması çok pratik olacaktır. bu işaretleme renklendirme gibi olabilir. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? saygılar.

Son düzenleme:
merhaba
A sütununda sabit ve sürekli eklenen veriler mevcut(sadece benim bölgeme ait). E sütununda ise muhasebeden tarafıma iletilen haftalık genel ödeme listesi gelmekte (tüm bölgeler dahil). muhasebeden gelen genel ödeme listesinden bana ait numaraları tek tek kontrol etmem imkansız. bunun için genel ödeme listesindeki veriler ile benim sabit verilerimi otomatik karşılaştırıp işaretleme yapılması çok pratik olacaktır. bu işaretleme renklendirme gibi olabilir. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? saygılar.

Sayın ?? ( nasıl hitab edebiliriz )

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim Sn Kuman. istediğim böyle bir şeydi. ancak bundan sonra gelecek listeler için ben nasıl entegre edebilirim bu formülü. bu konuda acemiyim kusura bakmayın. sabit listeme sürekli haftalık yeni ödeme listeleri gelecek çünkü. alakanıza teşekkür ederim.

Benhur.

bundan sonra gelecek listeler için ben nasıl entegre edebilirim bu formülü. sabit listeme sürekli haftalık yeni ödeme listeleri gelecek

Tam anlamadım.
Sayfada E sütununa gelecek verilerden mi söz ediyorsunuz ?
İlgili numaralarda işlemler yapılınca silinsin mi ? Anlaşılmadı.

şu şekilde. düzenleme yaptığınız listede E sütununda deneme amaçlı ilave yaptığım zaman A sütunundaki mükerrer numaraları işaretlemedi. E sütunundaki formülü veya makroyu sonsuz satır yapmamız mümkün müdür? veya değerli vaktinizi harcayıp nasıl yapıldığını izah edebilirseniz bende kurcalayıp öğrenebilirim belki. şimdiden teşekkür ederim.

şu şekilde. düzenleme yaptığınız listede E sütununda deneme amaçlı ilave yaptığım zaman A sütunundaki mükerrer numaraları işaretlemedi. E sütunundaki formülü veya makroyu sonsuz satır yapmamız mümkün müdür?

Dosyanız yukarıda 3 no.lu mesaj ekinde güncellendi.
Bilginize.

çok teşekkür ederim.

Geri