• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mükerrer kayıtları listeleme

Excel Vers. ve Dili
dwdqw
Arkadaşlar merhaba;

Sorum şudur ki, Excelde oluşturduğum küçük bir veri tabanında hergün verilen malzemeler ve kime verildikleri bulunmakta, bu listede verilen malzemelerin kayıtlarına verildiği güne ait bir numara verilmektedir. benim istediğim aynı numarayı verdiğim ( yani aynı gün giden malzemeleri) ayrı bir sayfaya çekip listelemek. malzemeler aynı gün çıkacağı için mükerrer kayıt olacak ve düşey ara kullanamayacağım.
Bu konuda nasıl bir fonksiyon kullanılabilir yada kullanılmalıdır?

sakman26 ilgin için sağol ama aradığım şey değil tam olarak. tarihe göre bir sıralama değil aslında, aynı gün bir kişiye verilen malemelerin tümüne tek bir kod gireceğim, yine aaynı gün bir başkasına verilen bütün malzemelere ayrı bir kod vereceğim. ve bu verdiğim malzemeleri verdiğim numara ile aratarak raporlamak istiyorum.
http://www.dosyaupload.com/Upd
linkteki dosya üzerindeki ilk sayfadaki verileri, sayfa ikide ki sarı ile renklendirilmiş hücrede yazan değeri po no ile aratıp ilgili bütün kayıtları sayfa ikide raporlamak istiyorum

Dosyanızı incelemedim ama böyle bir şey işinizi görür mü?

................

Son düzenleme:
selam,
dosyanızı aldım...
1 - PO No dediğiniz sayfa1 deki B kolonu olsa gerek... Ve su anda çoğunda N/A yazıyor...
2 - Listeleme sayfa 2 de yapılacak... Sayfa 2 deki A1 hücresine PO No yazılacak ve sayfa1 deki PO no lara göre listeleme yapacak..
3 - sayfa 2 de listelenecekse kolon başlıkları sayfa1 de hangi kolonlara karşılık gelmektedir..
PO = kolon B , Parça No = kolon E , PO Miktar = sanıyorum Kolon F ama Malzeme Miktarı ??? , kütük ağırlık ???? termin Tarihi ????

Doğru mu anlıyorum acaba?

Geri