Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekte gönderdiğim dosyada mükerrer olan kayıtları Sayfa1 B Stununa yazıyor fakat ben bunu Sayfa2 A2 stunundan başlayarak yazmasını istiyorum. Değerli yardımlarınızı bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler.
Hocam kusura bakmayın sizi yoruyorum ama gönderdiğiniz ornegi kendi şablonuma uyarlayamadım. Rica etsem ekte gonderdigim sablona gore uyarlamamız mümkün müdür ?
GIDEN sayfasında C6 hucresinden başlayarak tekrarları almayacak ve bu verileri KONTROL sayfasında A2 hücresinden aşağı doğru yansıtacak. Kusura bakmayın uğraştırdım elimde olmadan.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.