• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mükerrer Kayıt Uyarısı ve Biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Sayın Uzman Arkadaşlar,

Ekteki tabloda A,B,C, ve D sütunlarına girilen verilerin, mükerrer olması durumunda uyarı mesajı alınmak ve devamında mükerrer kayıtların isteğe bağlı olarak da biçimlendirilmesi isteniyor. Bu işlemi ekteki dosyada görüleceği gibi, sadece A sütuna uygulayabildim. Ancak, her ne kadar bu özelliği diğer B,C, ve D sütunlarınada uygulamak istedim, maalesef başaramadım. Bu konuda çok değerli yardımlarınızı siz uzman arkadaşlardan rica eder, konuya ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Ömer ÜZÜMCÜ

Ekli dosyalar

Sayın Uzman Arkadaşlar,

Ekteki tabloda A,B,C, ve D sütunlarına girilen verilerin, mükerrer olması durumunda uyarı mesajı alınmak ve devamında mükerrer kayıtların isteğe bağlı olarak da biçimlendirilmesi isteniyor. Bu işlemi ekteki dosyada görüleceği gibi, sadece A sütuna uygulayabildim. Ancak, her ne kadar bu özelliği diğer B,C, ve D sütunlarınada uygulamak istedim, maalesef başaramadım. Bu konuda çok değerli yardımlarınızı siz uzman arkadaşlardan rica eder, konuya ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Ömer ÜZÜMCÜ

Her sütun için ayrı ayrı yaparsanız istediğiniz sonucu alırsınız.
Eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Her sütun için ayrı ayrı yaparsanız istediğiniz sonucu alırsınız.
Eki inceleyiniz.

Sayın BAZGİRET,

Maalesef her sütun için ayrı ayrı uygulamayı başaramadım. Farklı yöntemler de kullanılabilir, VBA veya Makro yöntemleri de kullanılabilir. Ancak, VBA ve Makro bana oldukça uzak konular. Çok değerli yardımlarınızı siz uzman arkadaşlardan rica edeiyorum.

Saygılarımla.
Ömer ÜZÜMCÜ

Son düzenleme:
Geri