• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mükerrer Kayıt Listesi

Merhabalar Aşağıda yer alan VBA çalışmamda TC kimlik No Yazıldığında birden fazla aynı TC li Olan Kişileri Mükerrer kayıt olarak listeliyor listeden seçtiğim kayıdı açınca üstünde değişiklik yapmak yerine yeni kayıt oluşturuyor benim istediğim mükerer kayıt listesinden seçtiğim kayıdın üstünde değişiklik yaparak kaydetmek bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

Örnek Mükerrer Kayıt ( 44444444444 )

Ekli dosyayı görüntüle Gelen Personel Kayıt Programı.xlsm

Liste formunda belirtilen dosya olmadığı için liste boş geliyor. Dosyanız tam olmadığı için de seçim yapılamıyor.
Yok aynı dosya ise Workbooks.Open ("D:\Gelen Personel Kayıt Programı\Gelen Personel Kayıt Programı.xlsm") bu satırı neden eklediniz. Tam anlaşılmıyor.

@askm tekrardan attım zip olarak zipten çıkarıp direk D: Diskine atarsanız liste açılır ayrıca açılışta liste ile userform aynı anda açılıyor.

Bu Arada Belirtilen Komuttaki xlsm dosyasında açtınız dosya ile aynı Öyle Birşey yapmamın sebebine gelincede setup olarak kurduyorum d ye atıyor kısayolunuda masaüstüne oluşturuyor o sebeple

Ekli dosyayı görüntüle Gelen Personel Kayıt Programı.zip

Liste formunda belirtilen dosya olmadığı için liste boş geliyor. Dosyanız tam olmadığı için de seçim yapılamıyor.
Yok aynı dosya ise Workbooks.Open ("D:\Gelen Personel Kayıt Programı\Gelen Personel Kayıt Programı.xlsm") bu satırı neden eklediniz. Tam anlaşılmıyor.

Geri