• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

mükerrer kayıt engelleme

Private Sub CommandButton1_Click()
For sil = [a65536].End(3).Row To 1 Step -1
If WorksheetFunction.CountIf(Range("A1:A" & sil), Range("A" & sil)) > 1 Then Rows(sil).Delete
Next
MsgBox "MÜKERRER OLANLAR SİLİNDİ www.excel.web.tr ailesine teşekkür ederiz"
End Sub

örnek dosyayı inceleyiniz

Ekli dosyalar

Veri doğrulama uygulandı .Dosya ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

sn:cılgın86'lı
çalışmanız tamam
ekteki gibi bir düzenleme de mümkün mü acaba
ayrıca mükerrer içn sadece A sütunu değil A,B,C satırlasrındaki değerlerin üçü de aynı olursa kaldırsın

Ekli dosyalar

• ss.xls
    ss.xls
    27 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
3 numaralı mesajıma baktınızmı?

ok

hocam onu anladım siz beni yanlış anladınız ekte düzenleme var eklemek istediklerimiz ondan bahsetmiştim bi baksanız?

Ekli dosyalar

O iş karmaşık geldi bana.
Ona girmem.2003 te başlayıp 2004 tede bitebilir izin.Bir sürü teferruat.
Girmek istemem o işe.:cool:

bitiş tarihi vs önemli diil hocam yıl önemli sadece nekadar ne zaman bittiği zaman çizelgede çıkarılarak hesaplanıyor toplam süre önemli

bitiş tarihi vs önemli diil hocam yıl önemli sadece nekadar ne zaman bittiği zaman çizelgede çıkarılarak hesaplanıyor toplam süre önemli
Bir kısmı 2003 e bir kısmı 2004 e aktarılacak falan falan.Sonra bunlar çıkacak karşıma.İsteyeceksiniş.Kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.
Yeni bir başlık açarak sorunuzu sorunuz .Başka arkadaşlardan yardım alabilirsiniz.
KOlay gelsin.:cool:

yıl

hocam izin yılı 04.05.2003 mesela önemli olan tarih değil yıl zaten ekte açıklama sundum aktarma yapılmayacak.

Ekli dosyalar

hocam izin yılı 04.05.2003 mesela önemli olan tarih değil yıl zaten ekte açıklama sundum aktarma yapılmayacak.
Bu başlık ile sorduğunuz soruya yanıt aldınız.
Bu konu kapandı.
Yeni bir soru için yeni bir başlık açarak sorunuzu sorunuz.:cool:

Geri