• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mükerrer Kayıt (Boş Hücre)

Excel Vers. ve Dili
2011 türkçe
Mükerrer kayıtla ilgili bir çok kod inceledim ama benim sorunumu hiçbiri çözemedi.
Veritabanıma daha önceden boş geçilerek kayıt edilmiş hücreler mevcut. Yeni kayıt sırasında yine boş geçmeye çalıştığımda diğer boş hücreleride saydığından mükerrer kayıt hatası vermektedir.

Mükerrer kayıt kodlarında boş satırları saymamasını nasıl sağlayabiliriz?

Not: Aynı soruyu "Mükerrer Kayıt Uygulamaları" bölümünde konu olarak paylaşmaya çalıştım fakat konuyu gönder dememe rağmen bölüm içinde konumu göremedim. Bölümün yeni konu açmaya kilitli olabileceğini düşündüğümden aynı soruyu buradan tekrar soruyorum. Sayın yöneticiler mükerrer ile ilgili sorunumda mükerrer konu açmamı bu nedenle mazur görürler umarım. :)

Örnek bir dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

Örnek bir dosya hazırladım ve linkini aşağıda paylaştım.

Yukarıda bahsettiğim sorunuma ek olarak ekle butonuna bastıktan sonra textbox ın içinin silinmesini istiyorum. Orjinal dosyamda birçok textbox ve combobox var ve herbirinin ismini kendim verdim (yani textbox1, textbox2 diye gitmiyor). Bu nedenle döngüyle silme işleminin işe yarayacağını sanmıyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Güzelim konu unutulup gidecek. Yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum. :)

Geri