• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

muhasebeciler için babs formu yardım??...

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
öncelikle herkese iyi çalışmalar ve böyle bir sayfa hazırladığınız için teşekkürler.
hemen konuya girelim malum muhasebeciler için yada muhasebe departmanında çalışan arkadaşlar için yeni yasa ile ba bs formları hazırlama oldukca güçleşti benim elimde tüm müşterilere ay bazında kaç tane fatura kestiğim ve kestğim faturaların toplamları excel dökümanı olarak mevcut benim istedğim bu listedeki verileri başka bir çalışma sayfasında hazırladığım mütabakat mektubundaki yerlerine otomatik olarak yerleştirebilirmiyim?

ufak bir örnek ekte arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler umarım böyle bir uygulama vardır.

İstediğiniz mümkün ancak mutabakat mektup sayfası eklememişsiniz..

işyerinden çıkıyorken attım mesajı o yüzden ekleyemedim hemen bi şablon hazırlayp ekleyeceğim bu arada yukarıdaki soruma ek olarak bu sayfa wordde hazırlansa oraya bilgi atımı olabilirmi?

yukarıdaki dosyayıda form hazırlayıp düzenledim fazla detaylı bişi diil form ama idare eder yinede şimdiden tekrar tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
Selamlar,

Örnek dosyanızda firmalar isimli bir sayfa oluşturup firma isimlerini bu sayfaya yazarak bir liste oluşturdum. (Siz diğer firmalarıda listeye ekleyip kullanabilirsiniz.) Bu listeyi Sayfa2 de B7 hücresine veri doğrulama kullanarak tanımladım. Siz firma seçimi yaptığınızda bilgiler otomatik olarak güncellenecektir. İncelermisiniz.

gerçekten çok teşekkür ederim umarım bu diğer muhasebe ile ilgilenen arkadaşlarında işine çok yarayacaktır. peki son olarakta excelde yeni birisi olarak bişey daha sormak istiyorum burada uygulamış olduunuz formülü bi anlatabilirmisiniz

Son düzenleme:
selam ek'teki dosyalar eksik mi ?

bilgisayarıma indiremedim ...

selam sitenizi baya inceledim fakat konular baya eski ve bazı dosyalar inmiyor benim sorunumda yukarıdaki ile aynı ekteki formatı Word dosyasında yazılı olan mutabakat mektubuna aktarmak istiyorum yardımlarınızı rica ederim

Ekli dosyalar

Geri