• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Muhasebe Programına Hazırlık İçin İlgili Verilerin Getirilmesi

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2020 Türkçe
Merhaba;
Arkadaşlar excel de muhasebe programına atmak için gerekli bir excel tasarlandım ve bir kaç yerde sizden yardım rica etmekteyim.
Ekteki excel de bir kaç yerinde manuel doldurulmuştur.

Yardım Yapılacak yerler :
-A,B,C,D,E,F,G hücreleri otomatik formüllerle doldurulmuştur.
-H hücresi 1000 grubu,2000 grubu ve 5000 grubundaki personel ad soyad kısımların gelmesi lazım
-I hücresindeki Ka; W hücresinde iş avansı kapaması oldugu zaman j hücreside personel no daki numara gelince, I hücresi 19 olacak yok muhasebe hesap kodlarından gelirse 40 olacak.
-j hücresi muhasebe hesap kodlarının geldiği ve en zorlandığım kısım , burada personel e göre hesap kodları gelmesi gerekiyor yanı 1000 deki olan kişi 750 li hesapları 2000 de olan kişi 760 lı numaraları ve 5000 de olan kişiler 770 nolu hesapları kullanması gerekiyor.
-Tutar kısmı manuel giriliyor orda bir şey yapılamıyor :)
-iş alanı kısmı burda personelin oldugu grubun numarası gelmektedir.
-p hücresi masraf yeri hücresi ; burada personel e ait masraf yeri kodu kısmında alması gereken kod.
-s hücresi metin kısmı ; Burda w hücresinden,x hücresinden ve aa hücresindeki açıklamaları otomatik yazması
-son olarak w hücresi muhasebe hesap adı ;
burada muhasebe hesap adını seçtiğimiz zaman hesap kısmına muhasebe hesap kodunu atması gerekmektedir.

Arkadaşlar buradaki listedeki personel isimleri çalışma amaçlı yazılmıştır 500 e yakın personel hesap kodları ve 400 e yakın muhasebe kodu bulunmaktadır. Yapacağınız her yardımla işimi biraz daha hızlandıracaksınız. Şimdiden Teşekkür ederim .

Ekli dosyalar

.
Merhaba.

Forumun kuralları gereği, konu başlığını sorunuza uygun hale getirmeniz gerekir.

.

İdris bey konu başlığını nasıl düzeltebilirim ? Düzelt dediğim zaman tekrar yazıyı düzeltmeye dönüyor.

Arkadaşlar bu konu hakkında herhangi bir yardım yapıcak kimse yokmu .

Herhangi bir fikir verecek kimse yokmu acaba _?

Geri