• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mozilla Thunderbir hk.

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba
Herkese günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar…
Şirkette kullandığımız mail proğramı Mozilla Thunderbird mail programıdır. Ve gerçekten de Outlook’a göre daha kullanışlı, daha hızlı ve daha pratik sizlere de tavsiye ederim. Birden fazla mail adresinizi ekleyerek tüm maile gelen mailleri bir yerde toplamış olursunuz. Asıl konuya gelince, excelde çalışmamın istediğim bir sayfasını bir buton yardımıyla mailde ek olarak göndermek istiyorum. Forumda bulunan nerdeyse tüm otomatik mail gönderme konularına baktım hepsinde de ayrı ayrı hatalar aldım. Bu konuya tam olarak çözüm gelmesi için, mail proğramını kurarak bu proğrama uygun kod yazılması gerekmektedir. Site linki ve indirme linki aşağıdadır.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla.

http://www.mozilla.org/tr/thunderbird/

http://mozilla.ftp.halifax.rwth-aac.../12.0.1/win32/tr/Thunderbird Setup 12.0.1.exe

Merhaba,
değerli hocalarım arkadaşlarım, Bu mail proğramı eminim burdaki herkes için çok kullanışlı olacaktır. Thunderbirle Outlook çok farklı. Bu konuda yardımcı olmanızı çok istiyorum.
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Thunderbird' de VBA geliştiricileri için zengin bir içerik yoktur.

Merhaba Zeki Bey, forumda eksikliğiniz çok hissedilir oldu. Uzun bir zaman yoktunuz. Umarım her şey yolundadır.
Konuya gelince, her zaman bir çıkış yolu vardır diyerek, bu konunun aşılamayacağının imkânsız olmadığı bir paylaşım sitesinde olduğumu düşünüyorum. Eminim ki sizin, hocalarımız ve arkadaşlar eşliğinde de bu konuya bir çözüm getirebilecektir olduğunu düşünüyorum ve bu proğramı kullanarak olumlu değişiklikler yapabilecekler kanaatindeyim. Ayrıca bu Thunderbird uygulaması çok kullanışlı kendimde tavsiye ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
Güzel günleri hayal edip, huzurla yaşayabilme hayaliyle.
Saygılarımla

Merhaba,
Zeki Bey efektif olmayan tekniklere de bu muhakkak bir uyarlama, ayar yapılabilir ya da bunu makro ile sağlanabilir inancındayım. Vermiş olduğunuz linki bu soruna ne zaman ihtiyaç duysam yeniden göz atıyorum ancak sonuca gidemiyorum. Linki açtığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum. Bu yüzden bu proğramı kurarak verilen sorunlara göre gereken ayarlar yapılabilir diyerek Download linklerini de beraberinde sundum. Excelde hayal bile edemeyeceğim şeyler resmediliyor. Bu konuda eminim bir şeyler olabilir inancındayım.

Geri