Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kopyala/Yapıştır
Kopyala/Özel Yapıştır/Bağ Yapıştır
Kes/Yapıştır
Gibi özelliklerden farklı bir şey arıyorsanız örnek bir dosya paylaşıp ne istediğinizi daha açık bir şekilde göstermeniz çözüme ulaşmanızı kolaylaştırır.
Arkadaşlar anlatamadım galiba ne istedigimi bir daha anlatayım.Bir excel çalışma kitabımız var.İçerisinde 50 tane ayrı ayrı sayfası var.Bu sayfaların tamamını bir alanda yani bir sayfada görerek bunlara link veya düğme ile ulaşmak istiyorum.Bu makro ile oluyor.Ama ben makrusuz yapabilirmiyiz diye sizlerden yardım ve fikir vermenizi istiyorum.Çalışma kitabını açtığınızda karşınıza bir sayfa çıkacak siz oradan istediğiniz sayfa ya tıklayarak geçiş yapacaksınız.
Köprü bencede basit.Eklediğim fotoyu inceleyebilrisiniz.Oluşturduğunuz butonlara sağ klik atıp köprü ekle dedikten sonra açılacak yolu göstermenizi yeterli.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.