• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

modül nedir sayfa2 nedir

Excel Vers. ve Dili
türkçe
sa arkadaşlar benim bir çalışmak sayfam var ve içindede bir çok makro var bende hepsi sayfa 1 de kayıtlı ancak şimdi bunları ne zaman modüle kaydetmemiz gerek ne zaman sayfa 1 e kaydetmek gerek. arasındaki farklar neler forumdan bir arkadaşımız sağolsun anlattı ama ben tam anlamadım. neyi sayfa 1 e yazacağız neyi modülün içine yazacagız.
teşekkürler.

Basında direkt sub yazan kodları modül içerisine yazabilirsiniz. Worksheet ile başlayan kodlar sayfada kalması gerekli. CommandButton kodları da sayfada kalması gerekiyor.
Yani kısacası yazılan kodlar CommandButton ile yazılmışsa veya sayfa içerisinde tıklama, aktif etme, çift tıklama gibi başında Worksheets olan kodlar sayfa içerisinde kalması gerek.
Ama kodları resme veya şekte atanmışsa bunların başında sub ile başlar. Bunlar modülde olması gerek.

bir çalışmak sayfam var ve içindede bir çok makro var neyi sayfa 1 e yazacağız neyi modülün içine yazacagız.

Sayın selim5534

Modüle atılabilecek makro var, atılamayacak makro var ; ya da modülde başlığı duruma göre değişip sayfadan " call " edilebilen makrolar var.

Ve ekte hiç bir şey yokken , ne denebilir ki ?

sa arkadaşlar benim bir çalışmak sayfam var ve içindede bir çok makro var bende hepsi sayfa 1 de kayıtlı ancak şimdi bunları ne zaman modüle kaydetmemiz gerek ne zaman sayfa 1 e kaydetmek gerek. arasındaki farklar neler forumdan bir arkadaşımız sağolsun anlattı ama ben tam anlamadım. neyi sayfa 1 e yazacağız neyi modülün içine yazacagız.
teşekkürler.
Arkadasım kusura bakma ama bu ifadeden ne anlasılıyor anlamakta zorlanıyorum bir dosya ekleseniz kodlarında orada olsun sorunu acık olarak ifade etsen ne kadar guzel olur değil mi ? Şu anki sekille ne anlayabiliriz ? lütfen yardımcı olacak arkadaslarımıza yardımcı olalım heveslerini kırmamaya özen gosterelim

Geri