• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Misafir memnuniyet formu ile ilgili çalışma

Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 32 Bit
Merhaba arkadaşlar. Ekte göreceğiniz üzere işyerimizde kullandığımız bir misafir sikayet ve öneri excelimiz var. Biz aslında bunu daha kolay okunabilir ve ulaşılabilir yapmak istiyoruz.

Örneğin. Bir misafir yorumu geldiğinde biz bu yorumu her depatmanı ilgilendiren kısmı için ayrı ayrı parça parça yazıyoruz. Bunun yerine Etiketleme yöntemi gibi birşey yapabilirmiyiz. Yorum geldi şu kişiden vesayire girdik ilgili departmanlar kısmından house keeping resepsiyon restauran 3 birimi etiketlesek. Ve ay sonraında bunu departmanlara gönderdiğimizde kişiler sadece kendi departmanını seçse ve kendileri ile ilgili yorumlar hemen toplansa istiyoruz. Bu mümkünmüdür ?

Ekli dosyalar

ne kadar usta olmasamda, excelde yapılamaz yok bence. ama kitapçığınız ingilizce ben anlamıyorum, o sebeple

1- türkçeleştirirseniz
2- isteklerinizi tam ve maddeler halinde belirtirseniz
3- isteklerin yollanacağı bölümleri tam verirseniz yardımcı olmak isterim.

Merhabalar;

Tekrar düzenleme yaptım. Ekteki dosyda sadece kategori bölümüne excel in 2. sayfasında yer alan kategorileri etiket şeklinde seçtirmek istiyorum. yorum yazılınca kategori kısmına tıklayıp hangi departmanlarla ilgili ise yorum o departmanlar seçilecek. Daha sonra haftalık ben bu excel i mail attığımda her departman bütün yazıları görmek zorunda olmayacak herkez kendisi ile ilgili olan etikete tıklayacak ve kendisi ile ilgili etiketli yorumları görecek.

2. sayfadaki category = Kategori sup category = Alt katagori demek onlar ingilizce kalması daha iyi olacak.

Yardımınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Geri