Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft Exel Çalışma Sayfasının Adını REnkli Yazma
merhaba sayın hocalarım
bilgisayarımda herhangi bir excel dosyasının adını renkli yazabilirmiyiz.
windowsda hepsi siyah renk ben istediğimi istediğim renkte yazdırabilir miyim.
Konu eğer benim anladığım gibiyse; bende dosya adları beyaz fontla yazıyor.
Yazı rengi değişir muhtemelen ama; bilgisayardaki tüm dosyalar (Excel, Word, SAP, STA4, CAD..... vb) bundan etkilenir, çünkü bu Windows ayarını değiştirmeyi gerektirir.
Bildiğim kadarı ile Windows Explorer'da dosya adlarının renklerini değiştirmeye izin veren (sıkıştırılmış (mavi) ve şifreli (yeşil) dosyalar dışında) bir şey olduğunu sanmıyorum.
Bunu yapmak için bir http://www.xyplorer.com/index.php gibi bir üçüncü taraf yardımcı program benzeri programlarla belki olabilir. Ancak bu üçüncü taraf yazılımları da Windows Gezgini yerine geçecektir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.