Microsoft excel çalışmayı durdurdu hatası

Excel Vers. ve Dili
Office 2016
Benim yaklaşık 3 yıldır kullandığım excel dosyasını açmaya çalışıyorum. Başlıkta ki hatayı alıyorum ve ardından orarıldı ve kurtarıldı uyarısıyla tüm makro, kenarlık ve biçimlendirmeyi temizleyerek açıyor. Konuyu araştırdım eklentileri kaldırdım güvenli modda açtım regeditten ayarlamalar yaptım ama hala aynı şekilde uyarı alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Öncelikle dosyanın bir yedeğini al.

Yeni bir excel dosyası aç.
Excel macroları devre dışı bırak sonra dosyanı aç.
eğer hata vermezse kodlarda sorun var demektir.
Eğer yine de hata verirse dosya bozulmuş olabilir.

Yeni bir dosya açarak Bütün verilerini kopyala ve yeni dosya üzerinde çalışmaya devam et.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
arkadaşlar merhaba,
excelde yeni bir sayfa da ve boş bir excel sayfasında, VBA da UserForm ekle dediğimde userform oluştururken microsoft excel çalışmayı durdurdu hatasına düşüyor ve Hata ayıkla ve Kapat seçenekleri geliyor ve de Kapanıyor,

eski konuları inceledim, bahsedildiği gibi excel hatalı ya da bozulma yok, olma ihtimaline karşı , office 2003, office 2007 ve en son Office 2013 kurdum (kaldırıp yeniden kuruldu) yine de aynı yerde aynı hataya düşüyor,

Modüle ekleme yapıyor sorun yok, sadece UserForm oluştururken bu hataya düşüyor, Excel seçenekler Eklentilerdeki ekle-kaldırları yine eski açılan konulardaki gibi yaptım.
windows update (güncellemeleri) yeniden yaptım yine de de düzelmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim.Yardımlarınızı rica ederim..

syg.
Not: aynı işlemi başka bilgisayarda yapıyorum ve çalışıyor sorun yok, problem benim pc.de ama nasıl çözebilirim.