• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Metni Cümle, kelime ve hecelerine ayırma(Word dosyasında)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan leumruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,
1. mesajdaki dosya güncellenmiştir. Kalın-ince font özelliği eklendi ve işlem sonunda alınan hata giderildi.

Sayın leumruk,

Günaydın.

Son güncellenen dosyayı indirdim. Emek ve paylaşımınız için teşekkürler.

"Sanüçler, Kenüçler" sözcüklerini yazınca, 2 renk hecelemeyi "sa nüç ler ve Ke nüç ler " olarak hatalı yaptığını fark ettim. Bilgilendirmek istedim.

Sevgi ve saygılar.

Sayın leumruk,

Günaydın.

Son güncellenen dosyayı indirdim. Emek ve paylaşımınız için teşekkürler.

"Sanüçler, Kenüçler" sözcüklerini yazınca, 2 renk hecelemeyi "sa nüç ler ve Ke nüç ler " olarak hatalı yaptığını fark ettim. Bilgilendirmek istedim.

Sevgi ve saygılar.
Merhaba,
Sn. assenucler,
Heceleme kurallarına göre doğru hecelemenin bu şekilde olması gerekiyor. Acaba renklendirmede mi hata var düşüncesiyle belirttiğiniz sözcükler üzerinde deneme yaptım, renklendirmede de sorun yaşamadım.

Zamanında çok aramıştım ama bulamamıştım bu tarz bir çalışma. Çok yararlı bir çalışma teşekkürler.

selamlar, bunun benzeri bir çalışmayı excel dosyasında yapmamız mümkün mü veya tablo halinde ki metinleri bu şekilde ayırabilir miyiz?

selamlar, bunun benzeri bir çalışmayı excel dosyasında yapmamız mümkün mü veya tablo halinde ki metinleri bu şekilde ayırabilir miyiz?
Selamlar,
Linki inceleyiniz.

Teşekkürler,

her kelimenin sadece ilk hecesini kalın yapmak için yeni bir fonksiyon ekleyebilir misiniz?

Dosya güncellendi. Hecelerine göre kelime sayıları eklendi. Birinci mesajdan indirebilirsiniz.

Geri