• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

metni 180 derce döndürme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arbedas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe 2013
excel yazdığım bir form kullanıyorum ancak bazı hücrelerde yer alan metinleri 180 derece döndürmenin yolunu bulamadım en fazla 90 derece dönüyor yardımcı olursanız sevinirim

inceledim de bir eklentiden bahsediliyor ama verilen linkler kırık bende excel henüz yeni olduğum için diğer bahsedilen yolları uygulayamadım. benim çok komplike kodlara ihtiyacım yok sanırsam istediğim şey kağıdı yarıya kadar katladığım da arka sayfadaki yazıların kullanan kişiye düz görünmesi.

Masa isimliği (ters döndürme)

Merhaba;
Toplantılarda kullanabileceğiniz isimlikler ekteki gibi bir yöntem ile oluşturulabilir.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

yardımlarınız için teşekkürler konu ile alakası yok ama bir sorum daha olacak. 1 yıl süre ile düzenli olarak 3 aylık 5 aylık yaptığımız ödemeler var. Bulunduğumuz ay kime ödeme yapacağımızı gösterecek bir formül yazılması mümkünmüdür? Şimdiden sağolun

yardımlarınız için teşekkürler konu ile alakası yok ama bir sorum daha olacak. 1 yıl süre ile düzenli olarak 3 aylık 5 aylık yaptığımız ödemeler var. Bulunduğumuz ay kime ödeme yapacağımızı gösterecek bir formül yazılması mümkünmüdür? Şimdiden sağolun

Merhaba;
Elbette yapılabilir ama belirttiğiniz üzere yeni sorunuzun bu başlıkla alakası yok.
Sorunuzu yeni bir başlıkla (ve örnek dosyanızla) siteye yönlendirirseniz hem buradaki düzeni bozmamış olur, hemde birden fazla çözüm yolunu açmış olursunuz.
örnek dosyayı;
http://s3.dosya.tc/
linkine yükleyerek ilgili adresi soruyu sorduğunuz sayfada verebilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Geri