• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Metini bi hücreden alıp içindeki kelimeleri başka bir sayfada farklı hücrelere yazdır

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Slm arkadaşlar. Yapmak istediğim şu örneğin excel in sheets(sheet1).cells(1,1) de bi metin var. Bu metindeki imla işaretlerinden arındırmayı ve ve bütün harfleri küçük hale getirmeyi ben hallettim bunu düşünmeyin sakın. Şimdi bu metini alıp ilk kelimesini sheets(sheet2).cells(1,1) ikinci kelimesini sheets(sheet2).cells(2,1) e yazdırmak istiyorum. Yani kısacası metini kelimelerine ayırıp farlı hücrelere yazdırmam gerkli.

soruyu değiştirdim.

Arkadaşlar soruyu şöyle değiştereyim ozaman.

Sub array()

Dim arr(10) As String
arr(0)="A"
arr(1)="l"
arr(2)="i"

End Sub

Yukaridaki durumda excel de Sheets("Sheet1").Cells(1,1) hücresinde Ali yazmasını istiyorum.

Slm arkadaşlar. Yapmak istediğim şu örneğin excel in sheets(sheet1).cells(1,1) de bi metin var. Bu metindeki imla işaretlerinden arındırmayı ve ve bütün harfleri küçük hale getirmeyi ben hallettim bunu düşünmeyin sakın. Şimdi bu metini alıp ilk kelimesini sheets(sheet2).cells(1,1) ikinci kelimesini sheets(sheet2).cells(2,1) e yazdırmak istiyorum. Yani kısacası metini kelimelerine ayırıp farlı hücrelere yazdırmam gerkli.
Merhaba.
Ek dosyadaki gibi mi.! istiyorsunuz; incelermisiniz?

Ekli dosyalar

Geri