• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Metin içerisine tarih eklemek istiyorum

omer arkadasımızdan alıntıdır
Kod:
="metinden sonra tarih ve saat gelmesini istiyorum "&METNEÇEVİR(ŞİMDİ();"gg.aa.yyyy ss:dd")

Kod:
=BİRLEŞTİR("Komisyonumuzun Denetim işi için";METNEÇEVİR(MİN(A9:A27);" gg.aa.yy");" ile ";METNEÇEVİR(MAK(A9:A27);"gg.aa.yy");" tarihine kadar süren görev sırasında yolculuk ve oturma gündeliklerimle giderleri olarak tahakkuk eden";" ";METNEÇEVİR(H27;"#.##0,00");" (yalnız, "& Yaziyla(H27) & " ) gösterir bildirimdir.")

deniyorum yapamadım heralde gönderdigim excel uygulayabilirmisiniz acaba? örnek olarak size zahmet

Aynı zamanda metin icersine tutar olarak da nasıl yapabilirim ? Mesela metin devam ederken 40.000.00 tl gibi eklemek istiyorum *? Yardımlarınız için çok tsk ederim

Deneyiniz.

Tutar için;
Kod:
="HESAP EKSTRENİZ ; "&METNEÇEVİR(A1;"#.##0,00 TL")

Tarih için;
Kod:
="HESAP EKSTRE TARİHİ ; "&METNEÇEVİR(A1;"gg.aa.yyyy")

Tşkler ama çalıştıgım için pek zamanım olmuyor yoksa oturup araştırmak daha verimli olur. Yapamadım ama yinede tşkler.

Tşkler ama çalıştıgım için pek zamanım olmuyor yoksa oturup araştırmak daha verimli olur. Yapamadım ama yinede tşkler.

Ticaret sicil numarasını formülle atamışsınız zaten. Tarihi de yanı şekilde mi yapmak istiyorsunuz?
Eğer öyleyse formülü aşağıdaki ile değiştirin.

Kod:
="tarih :"&Bilgiler!B3&"  Ticaret Sicilinizin "&Bilgiler!B2& " numarasında kayıtlı bulunmaktayız. Aşağıda belirtilen işlemin Türk Ticaret Kanunu ve Ticaret Sicili Yönetmenliğinin 24.maddesi gereği ekli evrakın incelenerek tescil ve ilan edilmesini ve  belge verilmesini arz ederim/ederiz"

tşkler hocam tam anlatamadım. yapmak istedigim bu şekil
ticaret sicil numarası tarihi 03.07.2017 tarihinde belirtildi. gibi
yani cümle içine tarihi koymak istiyorum.

Bilgiler kısmındaki bilgiler değiştikçe metinde de bilgiler değişir.
Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Deneme1.xlsx - 10 KB

Geri