Mesai saatleri Bulma Yardım ederimisni

Excel Vers. ve Dili
office 2010
türkce
iyigünler ben mesai saatlerimi hesaplamak istiyorum gün gün saat 20:00 dan sabah 07:00 gece calışmaları kaç saat calıştığımı ve kaç gün izin yaptığımın ve molaları yazdığımda total o gün kaç saat normal mesai kaç saat gece mesaisi yaptığımı bula bilirmiyim örnek bir form düzenledim fakat ne yaptıysam formülleri yerleştiremedim :( bu konuda bana yardımcı olursanız minnetkar kalırım teşekekkürler örnek form ektedir

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
selam,
ertesi güne sarkan çalışmalarda , örneğin B5 hücresinde ,22.00 başlangıç ve C5 hücresinde 07.00 bitiş gibi olsun, farkın hesaplanmasını =mod(C5-B5;1) şeklinde hesaplayabilirsiniz...(sonüç : 09:00 çıkacaktır).
Anladığım kadarıyla vardiyeli bir çalışma düzeniniz var. Hangi saatler normal , hangi saatler mola ve hangi saatler fazla mesai olduğunu tam bilemediğimden tam bir hesaplama yapamıyorum...Bunları detaylı bildirirseniz , yardım etmeye çalışırım... Kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
office 2010
türkce
ya çook teşekkür ediyorum mola bölümüne dk elle gireceğim sadece saat 20:00 dan sabah 07:00 e kadar saatleri otamatik olarak cıkara birimi örneğin saat 15:00 da başladığımda mesaiye saat 23:00 bittiğinde 8saat nrmal mesai 3saat gece mesaisi şeklinde veya 00:00 dan 08:00 a kadar mesaide 8 saat normal mesai 7 saat gece mesai şeklinde çalışma saaterini elle gireceğim çünkü vardiya sisteminde çalıştığımız için bazen 15:00 de bazende 16:10 garip saatlerde başlıyoruz işe o nedenlede elle girdiğimde otamatik olarak kaç saat normal mesai kaç saat gece mesaisi ve molaları yazdığımda da tıtal kaç saat normal ve kaç saat totalde gece calştığımı bulabilrimiyim ilginiz ve cevabınız için çoook teşekkür ederim inanın her bodromu baktığımda çalışma saatlerimde problem görüyorum o nedenle böyle birey yamaya kalkıştım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
24.01.2019
selam,
inanın birşey anladığımı söyleyemeyeceğim. Bütün verileri elle manuel olarak girecekseniz ve de aşağıda toplamlar da otomatik geleceğinden , probleminizi anlayamadım. Kusuruma bakmayın. Ne istiyorsunuz acaba?
kolay gelsin...

Excel Vers. ve Dili
office 2010
türkce
Sizi gerçekden uğraştırdım sanırım anlatamama problemim var veya çook zor hayal birşey istedim sanırım bide bu şekilde deneyeyim dedim anlatmaya resim üzerinden anlatabildim hayalim eğer olanaksız değilse yardımınızı bekliyorum çook teşekkür ederim
--------------------------------------------------------------------------

1 bölmede : 10 adet vardiya sistemi var değişik zamanlarda girip cıkılan onlara verilen kodlardır örneğin
(s1 :07:32 işe girip 15:22 bitiyor veya s11 07:51 de başlayıp14:31 de bitiyor) ben bu kodarı başka bir yere başka bir sayfaya tüm vardiyları kodlarıile birlikde yazsam giriş cıkış saatleri ile birlikde tabloya geldiğimde
o bölmeye s1 dediğimde giriş ve cıkış saatlerim yazıla bilirmi otomatik olarak yani kodu manuel olarak
elle gireceğim giriş cıkışlar otomatik olarak yazacak 2 bölmeye bu mümkünmü..
3 bölme total kaç saat calıştığını gösteriyor
4. bölümde bulunan molaları elle gireceğiz cünkü her vardiyada değişen mollaar var
5. bölmeyede bir formül yazılsa saat 20:00 dan 07:00 a kadar o vardiyada kaç saat calışıldığını göstere
bilirmi örneğin tur kısıma Ö1 yazdım ve giriş cıkış saatler otomatik cıktı ve 14:19 --- 21:17 bu saatler
diliminde 3 bölmeyede formül sayesinde otomatik olarak 1:17 dk yazması mümkünmü?
6 bölme elle izinli olduumuz günler yazacağız
7 bölme o ay total kaç saat calışılmış
8 bölmede o ay kaç saat mola kullanmışız
9 bölmede o ay kaç saat gece calışmışız ( 20:00 dan 07:00 arası )
10 bölme molalar cıkınca kaç saat totalde calışmışız
11 kaç izin kullanmışız

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
24.01.2019
selam,

anlayabildiğim kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştım. Çünkü benim için (dosyayı da incelediğinizde göreceksiniz) bazı şeyler belirsiz...İnceleyiniz... Kolay gelsin...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2010
türkce
Öncelikler elinize sağlık şahane olmuş çook teşekkür ederim, işime çoook yarıyacak valahi kolay olacak benim için
sizden 2 yeride olanağı varsa değiştirmenizi isteye bilirmiyim

birincisi Calışma saatleri bölümünde tarih bölümü otomatik olarak ayarlana bilirmi örneğin 20/12/2012 tarihiinde saat 23:00 da başladığımda diğer gün 07:00 da bittiğinde tarih otomatik olarak 21/12/2012 olma ihtimali varmı

ikinciside Vardiya bölümündeki dinlenme bölümüne yazdığımız dinlenme dk sı çalışma bölümüne örneğin s1 yazdığımda otomatik olarak çalışma saatleri cıktığı gibi mola bölümünede vardiya bölümüne yazdığımız mola dk cıkabilirmi
anlata bilmişimdir inşallah ya inanın tekrar tekrar çoook teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
24.01.2019
selam,
ek yeniden düzenlendi...
kolay gelsin...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2010
türkce