Merhaba Arkadaşlar üzerinde çalıştığım mesai çizelgesinde fark ücreti kısmında takılıp kaldım. şöyle ki ekte göndermiş olduğum çalışmada normal mesai ve izin konusunda sıkıntı yok ama eğer personel ay içinde normal mesai yapmış ve pazar mesaisi de yapmış ise ikisinin toplamını yazdırmalıyım eğer bu personel ay içinde izinde kullanmış ise önce normal mesai den izin düşülüp varsa kalan normal mesai+pazar mesaisi sonucu. Veya personel normal mesai kullanmamış ama ay içinde izini ve pazar mesaisi varsa ona göre hesaplama veya 5 saat normal mesai + 10 saat izin + 10 saat pazar mesaisi var izin normalden düşüldüğü halde izin kalıyor kalan izni pazar mesaisinden de düşüldükten sonra 5 saat pazar mesaisi hesaplanıp fark ücret kısmına yazdırmak istiyorum.
yardımcı olan olmayan bu konuyu okuyan veya emeği geçen her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu sorumun tüm arkadaşlara böyle sorunu olan için yardımcı olmasını temenni ediyorum.
saygılarımla...
yardımcı olan olmayan bu konuyu okuyan veya emeği geçen her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu sorumun tüm arkadaşlara böyle sorunu olan için yardımcı olmasını temenni ediyorum.
saygılarımla...