Beyefendi halen kimse cevap vermeyip sadece polemik üretmenin peşinde. Biri durmaksızın saldırı halindeyse siz de ona en iyi ihtimalle savunma yaparsınız. Hele ki 95 kişi aynı anda birine saldırıda bulunuyorsa o kişinin verdiği bu normal cevapları yargılamak hiç sizin üstünüze vazife değil. Kim haddi olmayan biçimde tepki verirse ben de ona tepkimi fazlasıyla vereceğim tabiki. Siz de hala en çok ben tepki veririm modundan çıkıp düzgünce yolunuza devam etmezseniz, bir kez daha haklı çıkıp sadece polemik ürettiğiniz konusunda yanılmamış olacağım.Aslan Parçası
"Beyefendi gerçekten hiç beyefendi değilsiniz çok da boşsunuz"
"çözüm odaklı destek ekibi alın kendinize, yaş ortalaması 5 olan laf atıp kaçan bir grup çocuğu destek ekibi yapmayın"
"Kendinizi çok önemli sanıyorsunuz ama burada klavye delikanlılığından fazla değil becerileriniz. Sindirimde kolaylıklar dilerim "
Bu yukarıdaki sözler senin mi? Eğer seninse içinde bir tane forum kurallarına uyan, kuraldan vazgeçtim edebe, ondan da vazgeçtim yardım isteme adabına uyan bir kelime var mı.
Beyefendi değilsin dediğin kişiyi nasıl yargıladın da yazdın?
Yaş ortalaması beş dedin nasıl bu yargıya vardın?
Klavye delikanlılığı sindirimde kolaylıklar dilerim. Bizleri bırak. Hepsi cahil sen akıllısın bu söz söylenir mi?