• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mermer Ocakları Üretim ve Şantiye Programı

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar Mermer Ocaklarında Muhasebe geneli ve Ocak Üretim Tarzı Bi Program Yapmayı Düşünüyorum Fikirlerinizi Bekliyorum.

Kardeşim halen mermer ocak muhasebesi için bir proğram geliştiriyormusun bana lazım bu tarz bi programda..

Bence bu konuda program şeklinde düşünmek yerine excelde yan sekmeleri artırarak tek bir excel sayfasından yanyana sekmelerde oluşturduğunuz sayfa ve tablolarla takip edebilirsiniz. Nihayetinde mermer işinde önemli olan nasıl bir programınızın olmasından ziyade tüm şubelerden anlık ve şeffaf bilgi akışının sağlanmasıdır. Programı en iyi şirket yapınıza göre kendiniz hazırlayabilirsiniz. Bu noktada benim yardımım olabilir. Ama, sıfırdan programlaştırdığım excel sayfasıyla değil sizin taslak olarak "Şu şekilde takip etmek istiyoruz..." derseniz bende size şablon hazırlayabilirim. "Mermer Muhasebesi zor iştir..." İyi çalışmalar... :)

benim yazmış olduğum bir program var ... blok takibi, araçların yakıt giderleri, işci puantajı, maaşı ve raporlama yapabiliyor. ulaşın yardımcı olayım

Merhaba, Mermer Ocakları için geliştirdiğim, üretim,sipariş, çıkış , yükleme işlemlerinizi takip edebileceğiniz yazılımı incelemek için www.whitequarry.com adresini ziyaret edebilirsiniz. iyi çalışmalar. Email Adresim : elmasmurataskan@hotmail.com

Geri