• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Merkez Bankasından Döviz Kurunu Excele Çekme

Ben excelldeki mesela 10A hücresinin içine yazdığım tarih referans alınarak o günki euro kurunu bana verebilen bir şey yapmak istiyorum ve harici olarakda aynı sayfanın içerisinde sabit günlük euro kuru yazan bir liste hazırlıyorumda yardım edebilirmisiniz?

Merhabalar,

Ekteki ornekte AH1 hücresine "CommandButton" ile en güncel EURO kuru gedirebilirmiyiz?

yardımlarınız icin tesekkurler.

Ekli dosyalar

Merhaba, 2011 ve 2012 yılları için Merkez Bankası ABD doları döviz alış ve satış kurlarını tarih, alış kuru, satış kuru olarak yanyana görebilir miyiz

Kur Güncelleme

Merhaba,
Ekte yer alan dökümanda bulunan bilgilere göre tarih aralığına göre usd ve euro fiyatlarını merkez bankasından getirmek istiyorum. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz ?
Şimdiden Teşekkürler

Ekli dosyalar

merhaba,
ekte yer alan dökümanda bulunan bilgilere göre tarih aralığına göre usd ve euro fiyatlarını merkez bankasından getirmek istiyorum. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz ?
şimdiden teşekkürler

ya abiler neolur yardım edin, burdaki bütün dosyaları açtım ama tamamında makro çalıştı fakat veri gelmedi. ?

Teşekkürler.

Kurlar dosyamı çalıştıramıyorum

merhabalar;

Değerli hocalarım; dosyada her şey tamam gözüküyor ama çalıştığında kurlar gelmiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri