• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Merkez Bankası Döviz Kurunu her gün excel hücresine almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cocoa35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 32 Bit ve Excel 2020 32 Bit Türkçe ve İngilizce
Arkadaşlar;Excel sayfamdaki bir hücreye her gün (internet açık olduğu anda) otomatik olarak $ kurunu yazdırmak istiyorum , bu konudaki örnekleri inceledim ama benim istediğim şekilde değil , bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

merhaba
konunuz uzmanı syn Haluk.
Haluk beyin webden bilgi sorgulamakla ilgili çalışmalarını inceleyin ya da o'nu sitede yakalamaya çalışın ;)

sayın cocoa35

ekte gonderdigim dosyayi inceleyin, umarim istediginiz gibi olmustur, iyi calismalar dilerim.

merhaba
konunuz uzmanı syn Haluk.
Haluk beyin webden bilgi sorgulamakla ilgili çalışmalarını inceleyin ya da o'nu sitede yakalamaya çalışın ;)

Yok canım, abartıyorsunuz ... :mrgreen:

Alternatif dosya ektedir;

.

merhaba
syn Haluk,
adrese teslim soru bu işte, hiçde abartmamışım ;)
elinize sağlık.

Bu da başka bir alternatif (Excel ötesi ... :mrgreen:)

merhaba
syn COST_CONTROL size haksızlık etmişim, elinize sağlık

iyi günler haluk bey kolay gelsin bu merkez bankası ile yapmış olduğunuz çalışma güzel olmuş ama ben kendi çalışma kitapında çalıştıramadım.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Dosyanın içindeki modulü, kendi dosyanıza kopyaladınız mı ?

haluk bey formul çubuğunda yazılı olan formülü kopyalama yaptım fakat hata verdi.nasıl yapılacağını bi tarif ederseniz sevinirim

haluk bey modulu kopyalamayı başardım çok tşk.ederim gerçekten güzel olmuş,ellerinize sağlık.hayırlı günler

Tüm çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum istediğim çalışma gönderilenlerin arasında bulunmakta saygılarımla..

iyi günler haluk bey ;dün döviz kurları ile ilgili hazırladığınız makro ile ilgili ufak bir sorunum var? ben döviz kurlarının her gün otomatik olarak tarih girilmeden sayfada güncellenmesini istiyorum,halbuki bizim makroda sayfada formül bölümünde tarih girmek gerekiyor,yoksa benmi yanlış yapıyorum.saygılarımla..

merhaba
A1'e =bugün() formül içersindeki tarih kısmına da A1 yazarak deneyin

Ekli revize dosyadaki alternatifleri inceleyebilirsiniz, formül her durumda kullanılabilir.

.

Yok canım, abartıyorsunuz ... :mrgreen:

Alternatif dosya ektedir;

.

Ekteki güncel döviz kuru çalışmanızı gün sıralı olarak düzenledim. Yanlız,
düşeyara ile tarihe bakıp kurları taşıyabilmem için gün&ay&yıl formatının tek bir kutuda olması gerekiyordu, ben yapamadım.Birde kurlar efektif geliyor, rica etsem baz kurları getirebilirmisiniz..

Arkadaşlar,
Kusura bakmayın ama bence yaptığınız güncelleme dosyaları pek bir işe yaramaz.
Bu siteden indirdiğim bu dosaya hakkaten süper bir dosya. Ve hatasız çalışıyor. Siz sadece tarih aralığını girip sorgula diyorsunuz. Olay bitiyor.

Yapandan da, vesile olandanda allah razı olsun.

tam aradığım gibiiiii

teşekkürler... gerçekten zzuper olmus...

Geri