• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

menü sekmeleri kayboldu?

archers70

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 365 ing
Arkadaşlar buradan bir arkadaşın verdiği bir öneriyi değerlendiriyim derken başıma ilginç bir olay geldi , şöyleki alt tuşuna basılı iken düzen menüsünü açmak istedim. Ancak dikdörtgen şeklinde bi kutu oldu bende onu ne yaptım sürükledim mi tıkladım mı bilmiyorum ama şu anda düzen ve görünüm adlı araç çubuğundaki sekmeler yok. 2003 kullanıyorum nasıl geri getirebilirim.?
şöyleki alt+maus sol tık tutup sayfanın içinine attım
niye yaptım bilmiyorum ama offici tüm den kaldırdım ve yeniden yükledim yine düzelmedi .
help me !!!

Merhaba,

Ekteki dosyayı masa üstüne kadettiken sonra açarak gözlemleyiniz..

.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Ekteki dosyayı masa üstüne kadettiken sonra açarak gözlemleyiniz..

.

ömer bey öncelikle adaş mışız :)
sorun ise çözülmedi, dosyayı rar dan çıkardım ve masaüstünde kaydettim. sonra excel sayfası açtım ve düzen,görünüm ekle gibi sekmeler hala yok :(

vallahi ne kadar teşekkür etsem az. hamitcan beyin gönderdiği resetleme dosyası işimi cözdü. gerçi hep makroları etkinleştireyim mi die soruyo ama olsun .
emeğinize sağlık. :)

Bu uyarıyı almamak istiyorsanız. Araçlar / Makro / Güvenlik / Düşük Önerilmezi işaretleyiniz..

.

Arkadaşım giriş ekle ...vs olan düğmelerin hemen sağ tarafına tıklayıp şeridi simge durumuna küçült seçeneğinin yanındaki tik işaretini kaldırırsan düzelecektir.

Geri