• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Memur yıllık izin belgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memur yıllık izin belgesi

data sayfası tamam gibi ama izin sayfasında yıllar ile yıllara göre kalan izinde değişmesi gerekmekte ama olmuyor

2008 iznini bitirdim 2009 dan işledim ama d sutunu da değişmediği izin izin sayfası daha düzenlenmesi gerekmekte hocam

dosyayı ekledim bi bakabilirmisiniz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
izin sayfasında C2 hücresine aşağıdaki formülü koyun
bir D sütunu kalıyor onada birazcık kafa yormak gerekiyor

=DÜŞEYARA(A2;DATA;12)

hocam bence olmadı bu formül izin sayfasında d2 çözersek hallolur ve h2 de ona göre değişmesi lazım ben kafa yoruyorum ama pek formül işini kıvıramadığımdan açıkcası bilmediğimden yapamıyorum

bir sütun daha ekledim data sayfasına
izin sayfasındaki formülüde değiştirdim
bir bakınız.

Ekli dosyalar

data sayfasında ı2 te 15 yazıyorum o2 2008 olması gerekmekte bu durumda ama olmuyor ve p2 de aynı şekilde olmuyor

izin sayfasında ise c - d - h sutunları değişmiyor çünkü 2008 izni var

(2008 - 2009 izin günlerini olasılıklara göre değiştiriyorum sistem düzgün çalışması için bilginize sizde denerseniz)

macro ile bir işlem yapılabilirmi hocam sütun ekleme yerine sade olursa daha iyi olacak ama

data sayfasında ı2 te 15 yazıyorum o2 2008 olması gerekmekte bu durumda ama olmuyor ve p2 de aynı şekilde olmuyor

izin sayfasında ise c - d - h sutunları değişmiyor çünkü 2008 izni var

(2008 - 2009 izin günlerini olasılıklara göre değiştiriyorum sistem düzgün çalışması için bilginize sizde denerseniz)

ı2 15 yazıyorsanız 15 gün izini var demekki 2008 yılından bunuda zaten kullandırmışınız.izin sayfası g2 de bu durumda 2008 yılında izin kalmadığı için 2009 yılı izinini gösteriyor

ı2 15 yazıyorsanız 15 gün izini var demekki 2008 yılından bunuda zaten kullandırmışınız.izin sayfası g2 de bu durumda 2008 yılında izin kalmadığı için 2009 yılı izinini gösteriyor

vaysayalım ki hocam 2008 den 15 gün izni var 2009 30 gün izini hak etmiş durumda o durumda olan personel 2008 ve 2009 geçişleri olması lazım formülde ki
ben 2008 var ise izni 2008 yapıyım 2008 0 landığında 2009 yazsın (değişken) bilmiyorum anlatabildim mi sizide zahmet veriyorum ama sizden allah razı olsun savolun

ı2 hücresi ile k2 hücresini 30 yaptım 2008 "o" - "p" hücreleri doğru şekilde oldu ama şahsın izin sayfasında 15 gün izni işli olduğundan 15 e düşürüncek 2009 a geçmesi normalmiş.

izin sayfasında d2 değişiyor onu ne yapmamız lazım bilmiyorum her işlenen izin sabit kalması lazım c ile d sütunları değişiyor
msn adresim:zehni_33@hotmail.com activ sorun çözmek için

Son düzenleme:
izin sayfasında h2 hücresinde yıl sorgusu yaparsa yılın toplamını alım data sayfasında ı ile k hücresiyle karşılaştırp yazarsa sorun çözülür mü bilmiyorum

memur yıllık izin belgesi

dosyanın son halini ekledim hocam data tamam gibi şuan ama izin sayfasında sorunumuz var inceleyebilirmisiniz

Ekli dosyalar

657 s.k
[FONT=Arial,Bold]
Yıllık İzin:​
[/FONT]
Madde 102- (Değişik: 31.7.1970- 1327/46 md.) Devlet memurlarının yıllık izin süresi, hizmeti 1 yıldan on yıla
kadar (On yıl dahil) olanlar için yirmi gün, hizmeti on yıldan fazla olanlar için 30 gündür. Zorunlu hallerde bu
sürelere gidiş ve dönüş için en çok ikişer gün eklenebilir.​
[FONT=Arial,Bold]
Yıllık İzinlerin Kullanılışı:​
[/FONT]
Madde 103- Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım
kullanılabilir. Birbirini izleyen iki yılın izni bir arada verilebilir.(Değişik: 6.7.1995- KHK 562/2 md.) Cari yıl ile
bir önceki yıl hariç, önceki yıllara ait kullanılmayan izin hakları düşer.
Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri
dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.
Hizmetleri sırasında radyoaktif ışınlarla çalışan personele, her yıl yıllık izinlerine ilaveten bir aylık sağlık izni
verilir.

bu durumda yıllık izinlerin toplanması gerekiyor yani geçen senenin izini diye bir şey yok bu izinler birleşiyor ilgili yıl içinde kullandırılıyor.​
[FONT=Arial,Bold]
[/FONT]

"Madde 103- Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım
kullanılabilir. Birbirini izleyen iki yılın izni bir arada verilebilir."

ben bu maddeyi uygulamaya çalışıyorum bu proğramda onun için izin kartı olması lazım personelin oda izin sayfasında sabit kalması lazım izin kartında 2008 gösterecek yani 0 olsa dahi 0 olarak gösterecek ve 2009 izinine geçip ordan kuıllandırılacak 2009 olarak işleyecek

birde hocam data sayfasındaki l-n-o hücrelerini macro ile yapma şansımız var mı

657 s.k
[FONT=Arial,Bold]
Yıllık İzin:​
[/FONT]
Madde 102- (Değişik: 31.7.1970- 1327/46 md.) Devlet memurlarının yıllık izin süresi, hizmeti 1 yıldan on yıla
kadar (On yıl dahil) olanlar için yirmi gün, hizmeti on yıldan fazla olanlar için 30 gündür. Zorunlu hallerde bu
sürelere gidiş ve dönüş için en çok ikişer gün eklenebilir.​
[FONT=Arial,Bold]
Yıllık İzinlerin Kullanılışı:​
[/FONT]
Madde 103- Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım
kullanılabilir. Birbirini izleyen iki yılın izni bir arada verilebilir.(Değişik: 6.7.1995- KHK 562/2 md.) Cari yıl ile
bir önceki yıl hariç, önceki yıllara ait kullanılmayan izin hakları düşer.
Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar. Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri
dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.
Hizmetleri sırasında radyoaktif ışınlarla çalışan personele, her yıl yıllık izinlerine ilaveten bir aylık sağlık izni
verilir.

bu durumda yıllık izinlerin toplanması gerekiyor yani geçen senenin izini diye bir şey yok bu izinler birleşiyor ilgili yıl içinde kullandırılıyor.​
[FONT=Arial,Bold]
[/FONT]

ayrı ayrı olmasının sebebi yani toplanmamaısının sebebi form sayfasında 2008 den veriyorsam 2008 2009 dan veriyorsam 2009 yılı izini diye belirtmem gerektiğinden veya bir birine karışmaması veya ilk önce 2008 2009 diye gitmesi için İZİN SAYFASINDA ben bunun takibini yapacak

bizim kurumda bu forumu kullanılıyor izin sayfasını yani bunu uyarlarsak daha iyi olur hocam sizden ricam macro ile yapma imkanı var ise bunun data için ve izin sayfasında d2 hücresi ile igili olarak yaparsak daha ii olur

data sayfası tamam gibi ama macro ile yapılırsa eklenen sütunlar gerek kalmaz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri