• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Memur yıllık izin belgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba herkese öncelikle:

değerli exel.wep.tr de emeği geçen hocalarım ekte vermiş olduğum exel çalışmasını sizin yardımlarınızla yaptık ve şimdi birkaç eksikliklerim var tabloda gerek macro veya formülle yardımlarınıza açıkcası desteğinize ihtiyacım var. herzaman ki gibi yardım edeceğinizi umut ediyorum.
şimdiden teşekürlerimi bir borç bililiyorum.

sorunumu ekte vermiş olduğum memur yıllık izin belgesinin içerisine yazmaya çalıştım

benim sorunumu kısaca burdada özetliyim

Memur yıllık izin belgesini yaparken 2 yılın izni (2008-2009) var, ilk önce 2008 yılı izni sorgulanması gerekmekte ve varsa ondan kullandırılması gerekmekte eğerki yoksa 2009 yılından kullandırılması gerekmekte ben bunun sorgulamasını yaptıramıyorum tablomda

2008 yılı izni "0" olmadan 2009 yılı iznini yapılmasın

ekteki tabloda örneği olan kişinin 2008 yılından 11 gün 2009 yılından 30 gün izini var macro ile bunun data da "L" sütununda hangi yılın izinini kullanıyorsa kalan izni "M" sütununa ise izin yılı ile kalan izni birleştirmesi gerekmektedir.eğerki 2008 bitik 2009 izni var ise onun izin kalan süresini yazsın izin sayfasındaki kart da

Ekli dosyalar

arkadaşım ben öyle kullanıyorum aynı zamanda izin kartına işliyor bilgine

hiç bir hocam yardımcı olmadı bu konuya hayret????

evrengizlen - ömer hocam kimse yok mu ?????????

Son düzenleme:
18030 basıc şifresi hocam data sayfasında ben sadece 2009 izinlerini kullanırılabilecek şekilde ayarlı bazı personellerin 657 tabi onların geçmiş yıl izinleri kaldığından 2008 de izini var ise onu sorgulasın istiyorum varsa 2008 i kullandırsın

sayın zehnisağcan dosyana baktım ama ne yapmak istediğini anlıyamadım birde dosyan şifreli bu durumda nasıl yardımcı olunacak ama aşağıdaki linkde çok geniş kapsamlı bir çalışma var 2 nolu mesajda bir bakarmısınız.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=70216

hocam ben bu konuyu şimdi inceledim ama daha öncede incelemiştim

benim bir tek sorunum data da şahsın 2008 izini var ise onu yıllık izin süresine yazsın yok ise 2009 izini yıllık izin süresinde göstersin

2008 ve 2009 yılı izinleri hangi hücreden kontrol edecek ve burada manuel olarak elle hangi hücreye yıllık izin süreleri girilecek bir şeyler yazmışsın ama anlıyamadım.

memur yıllık izin belgesi

ı hücresi ile k hücresini kontrol edecek ve toplamını alıp veya 2008 kullanıdıracak 2009 "k" hücresinin iznini öyle kullandıracak

DATA SAYFASINA SUTUN EKLEDİM DOSYAYI YENİDEN EKLEDİM HOCAM

Ekli dosyalar

ı hücresi ile k hücresini kontrol edecek ve toplamını alıp veya 2008 kullanıdıracak 2009 "k" hücresinin iznini öyle kullandıracak

DATA SAYFASINA SUTUN EKLEDİM DOSYAYI YENİDEN EKLEDİM HOCAM

ekli dosyaya bir bakarmısınız.

Ekli dosyalar

I2 hücresini 0 layıncak M2 -15 veriyor ayrıca da hocam N2 hücreside kendini ona göre değiştirmesi lazım değiştirmiyor 2008 İZİN 0 layıncak "2009 yılından 30 gün kalan izini vardır" demesi lazım. m2 de 30 olması lazım çünkü izin kartına baktığı zaman M2 hücresi 2009 senelik izini kullanmadığını görmesi lazım

Son düzenleme:
M2 hücresi şahsın İZİN sayfasından kalan izini topluyor hocam şimdi orda bir işlem yapılması lazım izin sayfasındaki sorularımıda bakabilirmisiniz bir biriyle bağlantılı

yani izin sayfasında şahsın izinlerini takip ediyoruz "izin kart" bu sistemde izin sayfasında 2009 yılı izni kullanılmamış gözüktüğüne göre M2 hücresi ona göre deişkenlik göstermesi lazım değişkenlik de izin sayfasındaki durumu 2008 veya 2009

izin sayfasında kalan izin sutununu (h2) ona göre düzenleyebilirsek

hocam birde data sayfasındaki 2008 iznini 15 layıp 2009 izni ni 0 layıp bi bakabilişrminiz bi bakabilirmisniz N2 değişmedi ona göre

Son düzenleme:
M2 hücresi şahsın kullandığı izinlerin sayısını gösteriyor
n2 hücresi şahsın kalan izinlerin sayısını gösteriyor

kullanılan ve kalan izinleri ayrı sütunda görmek için bir sütun daha ekledim

Ekli dosyalar

m2 hücresi hocam izin sayfasındaki h2 kalan izin süresini alması gerekmektedir. izin sayfasınıda şahsın 5 gün kalan izni gözükmektedir bu durumda izin sayfasındaki "H2" HÜCRESİNİDE düzenleyebilirsek

hocam sizden ricam ı2 hücresini sıfırlarmısınız ve o2 hücresine bi bakabilirmisniz

izin sayfasını düzenlememiz gerekmektedir. bence ve data sayfasını da sadeleştirirsek iyi olur

izin sayfasında H2 hücresinden almaktadır izin sayfasında h2 hücresini 2008 - 2009 kalan izin gösterecek şekilde ayarlanırsa sanırım sorunumuz çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri