• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

meb izin

Excel Vers. ve Dili
office 2007
bu çalışma musa öztürk hocama aittir.ben bunu benim okuluma uygulamak istiyorum .yapmak istediğim şey öğretmen seçtiğimde yazdığım bilgilerin izin başlama ve bitiş sürelerinin izin takip kartında görünmesi ve her öğretmen için ayrı ayrı listelenmesi.yani bir öğretmen seçtiğimde almış olduğu izinleri sıralı şekilde görebilmemiz. bunu yapmak mümkün olabilir mi yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

MEBBİS bu olayı çözdü. Bu harici bir program ile yapmak iş yükü diye düşünüyorum.

mahir hocam amaç hazır balığı almak değil balık tutmayı öğrenmek.

Arkadaşlar ekte gönderdiğim Personel İzin Belgesi'ni internetten indirdim. Personel, Liste ve İzin Belgesi diye 3 çalışma sayfasından oluşuyor.Çok karmaşık değil sade ve kullanışlı geldi bana. Ancak sanırım biraz eski. Çünkü İzin Belgesi sayfasında sol üstte SAYI: 243.1/ kısmı var. Eski desimal sisteme göre oluşturulmuş. Bu kısmı yeni sisteme göre değiştirmek istiyorum. Ama nerden yapacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Ekli dosyalar

Ekteki dosyada R4C1 hücresine yazdığımız rakamlarla Personel değiştirebiliyoruz. Seçilen Personele ait bilgiler sayfaya yansıyor. Ancak, İzne Esas Hizmet Süresi ve Telefon No kısımları gelmiyor. Bu hücrelere ait formülleri de yazamadım. Bu hücrelere ait formüllerini yazabilir misiniz. Teşekkür Ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
Geri