• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mdb dosya ile ilgili örnek arıyorum

Tevfik_Kursun

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro - Türkçe 64 Bit
Merhaba Arkadaşlar,
Bilgileri mdb dosyada tutma deyimini hep duyarım. mdb dosya oluşturma ve bu dosyada çalışma konusunda elinizde örnek bir çalışma varsa paylaşır mısınız lütfen?
Saygılarımla

Tevfik Bey arama kısmında örnekler mevcut. Access diye aratırsanız.
Bunun yerine siz kendi örnek mdb ve excel dosyanızı eklerseniz ekleme silme güncelleme kodları hakkında yardımcı olalım. Daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Sayın Askm Hocam,
İlginize çok teşekkür ederim. Ekli örnek, gerçek olmayan bilgiler içeriyor. Umarım uygundur.
Saygılarımla

Ekli dosyalar

Başka bir üstad cevap yazmazsa akşam yazarım inşallah. İşte açamıyorum. Cepten takip ediyorum formu.

İlginize teşekkür ederim Sayın Askm, fırsat bulursanız nokta atışı yapmamı da sağlayabilirsiniz. Bu da benim daha kolay öğrenmemi sağlayabilir.
Sayın Erdem_34 ilginize teşekkür ederim, verdiğiniz bağlantıyı inceleyeceğim.
Saygılarımla

Tevfik Bey sütun bilgisi çok fazla Erdem Beyin sunmuş olduğu örnek çok güzel. Haluk Beyin dosyası işi fazlasıyla çözmüş.
Oradaki kodlar ile dosyanızı oluşturdum. Veri ekleme kodlarını da ekledim. Veri tabanındaki isimleri 9. satırdaki numaralardan aldırdım.

Ekli dosyalar

Sayın Askm Hocam,
İlginize çok teşekkür ederim. Hemen inceleyeceğim. Ben bir arpa boyu yol gidememiştim. Umarım anlarım.
Saygılarımla

Silme işlemi için ya listboxa verileri aldırıp oradan seçtirmek ya da id no yu bir yere yazıp oradan sil butonu ile silmeniz gerekir. Güncelleme de aynı şekilde.

Sayın Askm Hocam,
İlginize çok teşekkür ederim. Hemen inceleyeceğim. Ben bir arpa boyu yol gidememiştim. Umarım anlarım.
Saygılarımla

Hocam Merhaba.

mdb dosyası hakkında bilgi edinmek için kendiniz bir TELEFON REHBER programı hazırlayabilirsiniz. Basit olarak... Hemen olabilecek bişey değildir. Zamanla...

Sayın Askm Hocam,
İlginize tekrar teşekkür ederim.
Sayın k0081 Hocam,
Tavsiyenizi dikkate alacağım.
Saygılarımla

Geri