• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Matbu formlar için sürekli form yazdırma programı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svtcsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
25 Haziran 2009
Mesajlar
35
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar daha önceki sorunlarıma yanıt bulduğunuz gibi bu sorunumada yanıt bulmanıza ümit ederek yazıyorum

özel bir şirkette calışıyorum ve aylık ortalama 500 ad matbu form kesmem gerekiyor bu formun heryeri sabıt sadece ad şoyad, tarıh kısımları değişik ve isimlerde ortalama 750 ad isimin içinden seçilen isimler oluyor bunu şuanda elle kesiyorum ve inanılmaz zaman alıyor benim istediğim excel yada access te bi veritabanı oluşturup isimleri onay kutusuyla seçeyim ve sürekli formdan onayladığım isimleri belli formatta yazsın bunun imkanı varmı lütfen yardım edin beni bu korkulu rüyedan kurtarın.
 
Sanırım öncelikle formda değişken ne varsa bunların adını ayıklamanız ve öncelikle formun bir sayfasını excel'de fotoğraf gibi aynı düzende hazırlayarak buraya ilk örnek olarak eklemeniz , konuda yardımı olacak arkadaşlara sizin yapacağınız en büyük yardım olacaktır.

Siz somut birşeyler (buraya örneğinizi ekleyerek ) vermedikçe , detayda neresine ne yapılması gerektiğine kimse karar veremez .
 
Sayın CEMS uyarınız için teşekkür ederim

arkadaşlar ekte örnek bi format var bu formatta koyu yazan yerler sabit sarı ya boyadığım yerler değişken.
benim yapmaya çalıştığım diğer sayfadaki bilgileri alıp sıra ile (herhangi bir sıra olabilir) yerlerine koyduktan sonra sürekli form da seri bir sekilde yazsın. yada bunu otomatik sayfa sayfa değişken verileri değiştirerek çoğaltsın bu isteğimi excel yada access te yapmam mumkunmu.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Muygun Bey,

Öncelikle ilgi ve alakanız için çook teşekkür ederim. Eki inceledim Gerçekten mukemmel bir çalışma olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık istediğim tam olarak olmasada böyle bir şey yaptığınız çalışma ile ilgili tek eksiğim bu tabloyu sürekli formda yazdırmak bunu geliştirerek otomatik olarak seri bir şekilde yazıcıya göndermek yada ecxel bu formdan aldığı blgilerle otomatik olarak bu örnek tabloyu sayfa sayfa değişken verileri değiştirerek çoğaltabilirmi?

Göstereceğiniz ilgiye şimdiden çok teşekkür ederim
 
Geri
Üst