Değerli site üyeleri öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum. Böyle bir forumun varlığından ne yazıkki bugün haberdar oldum. Tahminimden çok fazlasını bulacağım bir forum olduğuna şüphem yok. Forumda arama yapmama karşın bahsedeceğim konuya ilişkin bir çözüm bulmadım, şüphesiz ki foruma yeni katılmamın verdiği acemilikte gözardı edilmemeli zira bahsedeceğim konu mevcutta olabilir şayet öyle ise ilgili bölüme yönlendirirseniz de memnun olurum. Sorum şu:
Bir UserFormum ve üzerinde TextBox1 ve CommandButton1 var. Yapmak istediğim. PC' min "D" sürücüsünde "D:\Stok\Musteri" dizininin altında CommanButton1' e tıklatıgımda, içinde formüllerin olduğu daha önceden hazırlamış olduğum Form1' i TextBox1' e girdigim isimle ilgili dizin altına kaydetmek istiyorum. Konuya ilişkin yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Saygılarımla...
Bir UserFormum ve üzerinde TextBox1 ve CommandButton1 var. Yapmak istediğim. PC' min "D" sürücüsünde "D:\Stok\Musteri" dizininin altında CommanButton1' e tıklatıgımda, içinde formüllerin olduğu daha önceden hazırlamış olduğum Form1' i TextBox1' e girdigim isimle ilgili dizin altına kaydetmek istiyorum. Konuya ilişkin yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Saygılarımla...