• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Malzemeyle eşleşen satırı userformla gizleme

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
Merhaba Arkadaşlar,

Userform ile satır gizleme işlemi yaptırmak istiyorum.
Bir Userform tasarladım.

F12 ye basınca form açılmalı ve çalışmakta olduğumuz sayfada
işlemleri gerçekleştirmeli.

İlk tarih ve son tarihi tıklayınca takvim açılmalı.
İlk tarihe girdiğimiz değeri, son tarihede yazmalı ama daha sonra, son tarihe gidince açılan takvimden değişiklik yapabilmeliyim.

Malzeme ye yazdığım veriyi sayfada "C" sütununda aramalı.
Gizle butonunu tıklayınca başlangıç ve bitiş tarihleri arasında Malzeme koduyla eşlesen satırları gizlemeli.

Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Tarih kutucuklarında çift tıklayarak takvimi açabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Çok Teşekkürler Sayın Korhan Ayhan, tam istediğim gibi olmuş. Sorunsuz çalışıyor.
Konuyu açarken böyle bir işlemin yapılabileceğinden emin değildim ancak yapmışsınız ve tamda istediğim gibi olmuş.
İyi çalışmalar dilerim.

Sayın Korhan Ayhan, tabloyu kullanmaya başlayınca şöyle bir hata fark ettim.
Ör. İlk önce A003 malzemesini gizliyorum sorunsuz bir şekilde işlemi yapıyor.
Daha sonra A009 malzemesini gizliyorum, yeni yaptığım işlemi gerçekleştiriyor ancak daha önce gizlediği satırları açıyor bu seferde.

İlk yaptğım malzeme gizleme işlemini sorunsuz yapıyor, ancak daha sonra başka bir malzeme gizlemek isteyince ilk gizlediği malzemeyi açıyor.

Yanlış bir malzeme kodu (tabloda olmayan) girip gizle deyince, gizlediği bütün satırları açıyor.

Selamlar,

Üstteki mesajımdaki dosyayı güncelledim. İncelermisiniz.

Tekrardan teşekkür ederim Sy Korhan Ayhan. Sorunsuz çalışıyor, forma ilaveniz içinde ayrıca teşekkürler.
İyi Günler.

Geri